Discover your drivers - Better Minds at Work Skip to main content

Discover your drivers

Thema: Zelfleiderschap

Ontdek waar jouw drijfveren je naartoe brengen

Meer zelfbewustzijn ontwikkelen? Identificeer je blinde vlekken. De specifieke drijfveren of drivers die jouw gedrag sturen. Onderzoek onthult dat wanneer we de controle verliezen, we vaak terugvallen op een vast gedragspatroon. Of het nu om een onaangename situatie of een uitdaging gaat, onze reactie volgt bijna altijd hetzelfde patroon. In deze workshop gaan we dieper in op de vijf verschillende drivers: Hurry Up, Be Strong, Please Others, Try Hard en Be Perfect.

Door bewust te leren navigeren door jouw drivers, merk je dat je steeds vaker inzet op jouw sterke punten. En dat je effectiever je valkuilen vermijdt. Een win-winsituatie. Want wie zijn drivers kan beheren, haalt daar ontzettend veel energie uit.

Download de whitepaper en ontdek meer info.
Of vul meteen de driverstest in en achterhaal jouw drivers!

Download de whitepaperDoe de test en ontdek jouw drivers

Workshop Discover your drivers

Bied je medewerkers een bruisende workshop die niet alleen inzicht geeft in hun gedragspatronen. Maar hen ook de tools biedt om ze te omarmen en effectief te beheren. We stellen een actieplan op medewerkers met diverse profielen effectief te laten samenwerken. Zo vertalen ze de kracht van diversiteit naar een succesvolle samenwerking.

Inzicht hebben in je drijfveren bevordert ook het wederzijdse begrip. Zo leren medewerkers elkaar beter te begrijpen en inschatten. En kan iedereen maximaal op zijn sterktes worden ingezet. Dat verbetert de motivatie, werksfeer en de productiviteit.

Wat neem je mee?

 • Inzicht in de verschillende drivers
 • Begrip van je sterktes en blinde vlekken
 • Kennis van de driver(s) die jouw gedrag sturen
 • Handvatten om je drivers te beheren
 • Inzichten in de diverse profielen binnen je team
 • Een plan van aanpak om de samenwerking in je team te bevorderen
Boek deze workshop

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23