Explore your drivers - Better Minds at Work Skip to main content

Explore your drivers

Thema: Zelfleiderschap

Ontdek waar jouw drijfveren je naartoe brengen

Meer zelfbewustzijn ontwikkelen? Identificeer je blinde vlekken. De specifieke drijfveren of drivers die jouw gedrag sturen. Onderzoek onthult dat wanneer we de controle verliezen, we vaak terugvallen op een vast gedragspatroon. Of het nu om een onaangename situatie of een uitdaging gaat, onze reactie volgt bijna altijd hetzelfde patroon. In deze workshop gaan we dieper in op de vijf verschillende drivers: Hurry Up, Be Strong, Please Others, Try Hard en Be Perfect.

Door bewust te leren navigeren door jouw drivers, merk je dat je steeds vaker inzet op jouw sterke punten. En dat je effectiever je valkuilen vermijdt. Een win-winsituatie. Want wie zijn drivers kan beheren, haalt daar ontzettend veel energie uit.

Download de whitepaper en ontdek meer info.

Download de whitepaper

Workshop Explore your Drivers

Bied je medewerkers een bruisende workshop die niet alleen inzicht geeft in hun gedragspatronen. Maar hen ook de tools biedt om ze te omarmen en effectief te beheren. We stellen een actieplan op om medewerkers met diverse profielen effectief te laten samenwerken. Zo vertalen ze de kracht van hun diversiteit naar een succesvolle samenwerking.

Inzicht hebben in je drijfveren bevordert ook het wederzijdse begrip. Medewerkers leren elkaar beter te begrijpen en inschatten. Zodat iedereen maximaal op de sterktes wordt ingezet. Dat verbetert de motivatie, werksfeer en de productiviteit.

Wat neem je mee?

 • Inzicht in de verschillende drivers
 • Begrip van je sterktes en blinde vlekken
 • Kennis van de driver(s) die jouw gedrag sturen
 • Handvatten om je drivers te beheren
 • Inzichten in de diverse profielen binnen je team
 • Een plan van aanpak om de samenwerking in je team te bevorderen
Boek deze workshop

Hoe anderen Explore your Drivers ervaren

Bij Claeys & Engels staat de samenwerking tussen onze advocaten en ondersteunende staff-leden centraal. We hanteren dan ook in het kader van onze People Policy het principe van “one collaborative team” als rode draad van onze dagelijkse werking. We gaan al enkele jaren in zee met Better Minds at Work omdat we geloven in het belang van werkgeluk van onze mensen. In april 2024 hebben we nauw samengewerkt voor onze “Dag van het Kantoor” die in het teken stond van het belang van veerkracht in een veranderende wereld en het belang van elkaars drivers te kennen om onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Topspreekster Elke Geraerts en haar team stonden borg voor kwalitatieve keynotes en zeer boeiende workshops. Een échte aanrader!

Olivier WoutersManaging Partner

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23