Workshop Better Safe Than Sorry

Thema: Teams

Activeer de psychologische veiligheid in je team

Teams presteren beter dan slimme en gemotiveerde medewerkers alleen. En net daarom vormen ze de motor voor het duurzame concurrentievoordeel in jouw organisatie. Maar het is niet zo evident om de performantie van teams in een organisatie te verbeteren.

Meer en meer erkennen we vandaag de dag de waarde van het psychologisch kapitaal in teams, of meer bepaald een klimaat van psychologische veiligheid in een team. Psychologische veiligheid betekent dat teamleden zich durven uitspreken, mogen falen, fouten mogen toegeven en dat er ruimte is voor vragen, transparante feedback en kwetsbaarheid. Hierdoor ontstaat meer eigenaarschap, ruimte voor veelbelovende ideeën en nemen innovatiekracht en creativiteit toe. En juist dat is belangrijk in deze snel veranderende en complexe wereld, waar de hybride context een extra uitdaging vormt.

In deze workshop gaan we aan de slag met de bouwstenen van een psychologisch veilige organisatie en team, de voordelen voor zowel medewerker als organisatie en delen we tips en tricks om te werken aan de psychologische veiligheid in je organisatie.

Contactformulier

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


    Contacteer ons voor meer info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23