Better safe than sorry - Better Minds at Work Skip to main content

Workshop Better Safe Than Sorry

Thema: Verbondenheid

Better safe than sorry: Activeer de psychologische veiligheid in je team

Medewerkers in een team presteren beter dan slimme en gemotiveerde medewerkers alleen. En net daarom vormen ze de motor voor het duurzame concurrentievoordeel in jouw organisatie. Maar het is niet zo evident om de performantie van teams in een organisatie te verbeteren.

Meer en meer erkennen we vandaag de waarde van het psychologisch kapitaal in teams, of meer bepaald een klimaat van psychologische veiligheid in een team. Psychologische veiligheid betekent dat teamleden zich durven uitspreken, mogen falen, fouten mogen toegeven en dat er ruimte is voor vragen, transparante feedback en kwetsbaarheid. Hierdoor ontstaat meer eigenaarschap, ruimte voor veelbelovende ideeën en nemen innovatiekracht en creativiteit toe. En laat nu net dat zo belangrijk zijn in deze snel veranderende en complexe wereld, waar de hybride context en volatiele wereld extra uitdagingen vormen.

In deze workshop inspireren we op een interactieve manier over de bouwstenen van een psychologisch veilige organisatie en team, de voordelen voor zowel medewerker als organisatie en delen we tips en tricks om te werken aan de psychologische veiligheid in je organisatie.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23