Miet Leijssen - Better Minds at Work Skip to main content

Miet Leijssen

Miet is een trainer en coach in hart en nieren, een talentspotter eerste klas, die sterk gelooft in de (veer)kracht van mensen en organisaties. Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Waarderend, vertrouwensvol en oplossingsgericht coachen en trainen is haar handelsmerk. Klanten houden van haar enthousiasme, haar drive en haar no-nonsense, warm-menselijke stijl.

Heb je interesse in (loopbaan)coaching? Contacteer Miet voor een gratis intakegesprek.

Lezingen

Focus @ Work

Technieken om met meer focus te werken, thuis en op kantoor

“Morgen werk ik thuis om me te focussen op een belangrijke taak”. Ironisch genoeg zetten we de volgende dag allerlei stoorzenders aan om van thuis uit te tonen dat we aan het werk zijn. Weg met die focus dus. Hoe zorg je ervoor dat je zowel thuis als op kantoor met volle focus aan de slag kan?

Tijdens deze sessie laten we je ondervinden dat je je kantoorleven niet eenvoudigweg kan copy-pasten naar je thuisleven. We geven je inzichten om je brein naar jouw hand te zetten en inspireren je om je brein mentaal en fysiek in beweging te brengen. Je leert technieken om meer focus te creëren en zo succesvoller te zijn in je werk. Je verlaat de sessie met een concreet plan van aanpak om je focus, productiviteit en energie te boosten!

Boek hier deze lezing

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23