EEN UNIEKE MIX VAN BREINWETENSCHAP EN ANTROPOLOGIE MET TWEE INTERNATIONALE TOPSPREKERS OVER VERANDERING

Bestsellerauteurs Elke Geraerts en Jitske Kramer brengen in deze masterclass de belangrijkste inzichten uit de neuropsychologie en de culturele antropologie samen, zodat je beter en slimmer met de onzekerheid van deze tijd kunt omgaan.

Hoe werkt ons brein in chaotische situaties? En wat hebben groepen mensen nodig om hier mee om te gaan? Elke en Jitske zoomen constant in en uit, ze geven verrijkende inzichten hoe jij als individu en als groep, kunt anticiperen op onzekere tijden.

Een masterclass voor iedereen die zich afvraagt hoe we beter met grote veranderingen, crisis en transitie om kunnen gaan.

+ Hoe ga je stevig en flexibel om met complexe vraagstukken, crisis en veranderingen?

+ Hoe kom je los van de waan van de dag en hoe kom je met elkaar tot grote vernieuwingen?

+ Hoe blijf je als team en organisatie vitaal in tijden van werkdruk, stress en onzekerheid?

+ Hoe maak je gebruik van verlangen, hoop en lef in onzekere tijden?

+ Hoe zet je de denkkracht van de groep optimaal in?

Programma

De Masterclass bestaat uit vier colleges:

 1. Van crisis naar transformatie | Op zoek naar duurzame, nieuwe oplossingen
 2. Afscheid nemen van dat wat je kent | Wilskracht tonen om in de onzekerheid te stappen
 3. Transitiefase | De chaos van verandering
 4. Structurele veranderingen doorvoeren | Doorvoeren van de nieuwe routines

Kick-off: Antropologie meets neuropsychologie – 9u45 – 11u00

Van crisis naar transformatie: In een crisis moeten we tijdelijk dingen anders doen. En in een transformatie zoeken we naar duurzame nieuwe oplossingen.

 • Wat zegt de antropologie hierover?
 • En wat vindt ons brein daar eigenlijk van?

Separatie: Afscheid nemen van dat wat je kent – 11u30 – 12u30

Grote veranderingen gaan gepaard met het besef dat het ‘zo niet langer kan’. Hoe nemen we die hobbel? Hoe voorkomen we dat we blijven hangen in het oude?

 • Wat kunnen we leren van verschillende culturen over afscheid nemen van oude gewoonten?
 • En wat heeft ons brein nodig om vooruit te kijken en de wilskracht te tonen om de onzekerheid in te stappen?

Transitie: De chaos van het niet-weten – 13u30 – 15u00

Een transformatie gaat niet keurig via een rechte lijn van A naar B, maar loopt via een grillige en onzekere transitietijd. Antropologen noemen deze tijd de liminale fase, de tussentijd, de tijd waarin wat was er niet meer is, maar wat er gaat zijn nog onbekend is.

 • Om tot diepe transformatie te komen, moeten we deze fase eerder verlengen dan verkorten, maar hoe dan?
 • Wat hebben groepen mensen nodig om hier goed mee om te gaan?
 • Hoe vindt ons brein rust in deze onzekere stressvolle tijd?

Integratie: Structurele veranderingen doorvoeren – 15u30 – 17u00

Op enig moment tekent zich af wat de oplossingen voor de toekomst moeten zijn. Een transformatie betekent een collectieve gedragsverandering, een nieuw gedeeld verhaal en vaak ook nieuwe machtsstructuren. Wat eerder nog ideeën waren, moet nu werkelijkheid worden. Enkele highlights uit de neuropsychologie en de antropologie zullen je in deze fase gaan helpen.

 • Hoe ga je om met de machtsstrijd die vaak ontstaat als we de wereld anders willen inrichten?
 • Hoe kom je van voornemens naar nieuwe routines, nieuwe normen?

Borrel: 17u00 – 18u00

Voor wie?

Voor iedereen die zich afvraagt hoe we beter met grote veranderingen, crisis en transitie om kunnen gaan. Een masterclass voor managers, veranderkundigen, organisatieontwikkelaars, leiders en medewerkers die het verschil willen maken in hun organisatie.

WANNEER

13 maart 2023 – Antwerpen (België) – schrijf je hieronder in

16 maart 2023 – Hilversum (Nederland) – schrijf je via deze link in

PRIJS

Masterclass, incl. twee boeken, regulier tarief | € 525

Vroegboekkorting tot 15 januari 2023 | € 450

Deelnemers in België kunnen gebruik maken van een subsidie. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

Voor deelname met groepen (vanaf 4 personen), neem contact met ons op.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Ben je bij nader inzien helaas verhinderd? Dan kun je tot een maand voor aanvang van de masterclass kosteloos annuleren. Vanaf vier tot twee weken voor aanvang van het congres betaal je 25% van de deelname kosten. Pas daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kun je je altijd gratis laten vervangen door iemand anders. Let op: annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Heb jij het gevoel dat je keihard werkt, maar toch altijd achter de feiten aanholt? Dat je nooit echt kunt focussen op een belangrijke taak, omdat je alweer naar de volgende vergadering moet en je mailbox overvol zit? Dat je al je energie in je werk stopt en dat ze het thuis vaak met de restjes moeten doen?

Wees gerust: dit is niet het zoveelste boek over beter time management. Het zal je niet leren om nog harder te werken. Want dat doe je vast al. Dus nee: als je wil weten hoe je nog een versnelling hoger kunt schakelen, leg je dit boek beter aan de kant. In dit boek leer je net het belang van af en toe terug te schakelen en het overzicht te bewaren. Als je wil weten hoe je door minder te werken toch meer kunt doen en zo telkens je dag met meer voldoening kunt afsluiten, ben je wel aan het juiste adres.

Kan je het event niet bijwonen? Bestel hier jouw exemplaar!

Auteur

Topcoach Anneleen De Lille leert je om orde op zaken te stellen in je hoofd, je leven en je werk. Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. Anneleen is een energieke spreekster en weet als geen ander haar kennis op een heel toegankelijke en toepasbare manier over te brengen.

In dit boek toont ze hoe je de valkuilen van stress kunt herkennen zonder er zelf eerst in te tuimelen, geeft je concrete tools in handen om slechte gewoontes voorgoed overboord te gooien en leert je hoe je voortaan kunt focussen op de voor jou juiste dingen. Want gericht keuzes maken en daar dan voluit voor gaan, is de enige manier om eindelijk weer controle over je werk en je leven te krijgen. Het resultaat? Minder stress, betere resultaten én meer werkplezier!

WANNEER

Deze boekvoorstelling vindt plaats op woensdag 14 december 2022. 

19u30: Welkomstdrankje
19u45 Katrien van Oost – publisher bij Uitgeverij Lannoo – wat de titel betreft.
20u Anneleen De Lille –  keynote speaker – Minder werken, meer doen.
20u45 Oona Cromheecke – PhD i.o Neuropsycholgie – Waarom we het over work-life balans hebben.
21u Elke Geraerts – CEO Better Minds at Work – Klaar voor een mentale reset?
21u15: Samen genieten van een gezellige netwerkreceptie met lekkere hapjes

LOCATIE 

Horta Grand Café & Art
Hopland 2
2000 Antwerpen

PRIJS

De kostprijs bedraagt 75 euro. Een extra tweede persoon kan inschrijven aan 50 euro. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

VIP Tafel: 500 euro voor 6 personen; inclusief staantafel met logo, extra zichtbaarheid.

Dit bedrag is inclusief drank, hapjes en het boek Minder Werken, Meer Doen van Anneleen De Lille. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Indien door een force majeure zoals de covid pandemie de boekvoorstelling online moet doorgaan, bezorgen we jullie hiervoor een link en blijft je inschrijving op dezelfde wijze gelden. We voorzien dan extraatjes in de goodiebag ter vervanging van de hapjes en een creatieve oplossing die het mogelijk maakt om online na te praten met een aantal mensen.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd. Vijf dagen voor de start van het event, kan er niet kosteloos geannuleerd worden.

Vous êtes manager, professionnel RH ou coach en devenir ? Vous souhaitez créer un climat de coaching qui favorise l’engagement, la dynamique et l’enthousiasme de vos collaborateurs et clients? Vous souhaitez renforcer le capital mental de vos coachés, collaborateurs ou de votre organisation ?Vous réalisez que le coaching gagne de plus en plus de terrain en tant qu’instrument d’apprentissage ?

Le 8 décembre Better Minds Academy organise une démonstration de coaching suivie d’une session d’information gratuite sur sa formation de base au coaching professionnel.

Au cours de cette session en ligne, vous découvrirez ce que le coaching peut réellement apporter et quel en est l’effet. Vous en apprendrez également davantage sur le contenu de notre formation de base au coaching professionnel.

La formation de base au coaching professionnel est une formation de 6 jours destinée aux professionnels qui souhaitent utiliser le coaching comme un instrument puissant pour renforcer le capital mental des personnes et des organisations.

Elle vous permettra de développer les compétences utiles à une approche professionnelle du coaching : orientation et facilitation du processus de coaching, écoute et questionnement, éthique du coach, … Chacune de ces compétences sera développée et, directement mise en pratique, étape par étape.

Pour en lire plus sur nos formations, cliquez ici

PROGRAMME

12.30 : séance d’information en ligne

13.30 : clôture la session

Vous pouvez vous inscrire au bas de cette page.

CONDITIONS D’ANNULATION

Cet événement est gratuit. Si vous ne pouvez pas être présent en raison de circonstances imprévues, veuillez-nous en informer au moins 48 heures à l’avance.

Heb jij het gevoel dat je keihard werkt, maar toch altijd achter de feiten aanholt? Dat je nooit echt kunt focussen op een belangrijke taak, omdat je alweer naar de volgende vergadering moet en je mailbox overvol zit? Dat je al je energie in je werk stopt en dat ze het thuis vaak met de restjes moeten doen?

Wees gerust: dit is niet het zoveelste boek over beter time management. Het zal je niet leren om nog harder te werken. Want dat doe je vast al. Dus nee: als je wil weten hoe je nog een versnelling hoger kunt schakelen, leg je dit boek beter aan de kant. In dit boek leer je net het belang van af en toe terug te schakelen en het overzicht te bewaren. Als je wil weten hoe je door minder te werken toch meer kunt doen en zo telkens je dag met meer voldoening kunt afsluiten, ben je wel aan het juiste adres.

Kan je het event niet bijwonen? Bestel hier jouw exemplaar!

Auteur

Topcoach Anneleen De Lille leert je om orde op zaken te stellen in je hoofd, je leven en je werk. Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. Anneleen is een energieke spreekster en weet als geen ander haar kennis op een heel toegankelijke en toepasbare manier over te brengen.

In dit boek toont ze hoe je de valkuilen van stress kunt herkennen zonder er zelf eerst in te tuimelen, geeft je concrete tools in handen om slechte gewoontes voorgoed overboord te gooien en leert je hoe je voortaan kunt focussen op de voor jou juiste dingen. Want gericht keuzes maken en daar dan voluit voor gaan, is de enige manier om eindelijk weer controle over je werk en je leven te krijgen. Het resultaat? Minder stress, betere resultaten én meer werkplezier!

WANNEER

Deze boekvoorstelling vindt plaats op woensdag 14 december 2022. 

19u30: Welkomstdrankje
19u45 Katrien van Oost – publisher bij Uitgeverij Lannoo – Do judge a book by its cover.
20u Anneleen De Lille –  keynote speaker – Minder werken, meer doen.
20u45 Oona Cromheecke – PhD i.o Neuropsycholgie – Waarom we het over work-life balans hebben.
21u Elke Geraerts – CEO Better Minds at Work – Klaar voor een mentale reset?
21u15: Samen genieten van een gezellige netwerkreceptie met lekkere hapjes

LOCATIE 

Horta Grand Café & Art
Hopland 2
2000 Antwerpen

PRIJS

De kostprijs bedraagt 75 euro.

VIP Tafel: 500 euro voor 6 personen; inclusief staantafel met logo, extra zichtbaarheid.

Dit bedrag is inclusief drank, hapjes en het boek Minder Werken, Meer Doen van Anneleen De Lille. Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Indien door een force majeure zoals de covid pandemie de boekvoorstelling online moet doorgaan, bezorgen we jullie hiervoor een link en blijft je inschrijving op dezelfde wijze gelden. We voorzien dan extraatjes in de goodiebag ter vervanging van de hapjes en een creatieve oplossing die het mogelijk maakt om online na te praten met een aantal mensen.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd. Vijf dagen voor de start van het event, kan er niet kosteloos geannuleerd worden.

Vous êtes manager ou professionnel RH et vous souhaitez créer un climat de coaching qui favorise l’engagement, la dynamique et l’enthousiasme des clients et des employés ? Vous réalisez que le coaching gagne de plus en plus de terrain en tant qu’instrument d’apprentissage ? Vous vous rendez compte que l’effet du coaching réside en grande partie dans la qualité du coach ?

Le 17 novembre Better Minds Academy organise une session d’information gratuite au sujet de la formation de base au coaching professionnel de Better Minds Academy à Bruxelles

Au cours de cette session d’info en ligne, vous en apprendrez davantage sur le contenu de notre formation de base au coaching professionnel à Bruxelles. Vous aurez également l’occasion d’expérimenter comment inspirer les gens à changer leur comportement.

Ceci est une formation de base de 6 jours destinée aux professionnels qui souhaitent utiliser le coaching comme un instrument puissant pour renforcer le capital mental des personnes et des organisations.

Cette formation de base développe les compétences de base d’un coach professionnel : communication efficace à partir d’une relation équilibrée, orientation et facilitation du processus de coaching, attitude de base, plan de développement personnel, éthique et code de conduite, autoréflexion, analyse de la question du coaching, gestion du processus, planification de l’action, utilisation des ressources, … Les éléments constitutifs de ces compétences de base sont fournis et mis en pratique étape par étape.

Pour en lire plus sur nos formations, cliquez ici

PROGRAMME

19.30 : séance d’information en ligne

20.30 : clôture la session

Vous pouvez vous inscrire au bas de cette page.

CONDITIONS D’ANNULATION

Cet événement est gratuit. Si vous ne pouvez pas être présent en raison de circonstances imprévues, veuillez-nous en informer au moins 48 heures à l’avance.

INHOUD

Kan jij moeilijk nee zeggen? Leg jij de lat voor jezelf en anderen heel hoog? Ben je ontevreden over je eigen prestaties? En ervaar je zelden rust in je hoofd? Tijdens deze workshop leer jij beter omgaan met je perfectionisme. Je zet dus een eerste belangrijke stap om je perfectionisme te overwinnen. Gedaan met je schuldgevoelens, je ervaart terug keuzemogelijkheden en meer zelfzekerheid, rust & energie.

Verwacht je aan een diepgaande, motiverende workshop waarin je perfectionisme leert te waarderen en positief in te zetten. Je gaat naar huis met een persoonlijk stappenplan en tips om er mee aan de slag te gaan.

Programma

 • Wat is perfectionisme en hoe ontstaat het?
 • Hoe herken je perfectionistisch gedrag? Hoe uit het zich? Hoe spoor je het op?
 • We brengen je perfectionisme patroon in kaart en werken aan de hand van oefeningen aan een persoonlijk stappenplan.
 • We zetten het ‘moeten’ om naar ‘mogen’ met meer zelfcontrole en eigenaarschap tot gevolg
 • Verschillende hefbomen om perfectionisme positief in te zetten.

Tien symptomen van perfectionisme:

 1. Je hebt nooit rust in je hoofd. Je denkt en piekert heel veel, je wikt en weegt, ook nadat je een beslissing hebt genomen. 
 2. Je kunt moeilijk nee zeggen. En als je dat wel doet, voel je jezelf schuldig. 

 3. Je legt de lat voor jezelf en de anderen zeer hoog.
 4. Je bent ontevreden over je eigen prestaties, en gaat ervan uit dat je niet beantwoordt aan de verwachtingen van anderen. Je ziet vooral wat nog beter kan. 

 5. Je voelt je onzeker over je eigen kunnen en dat leidt tot faalangst en andere angsten. 

 6. Je hebt graag dat de dingen lopen zoals jij wil, volgens jouw plan(ning) en op jouw manier. 

 7. Je stelt soms heel lang uit om aan iets te beginnen, ook al zou je het willen. 

 8. Je kunt moeilijk kiezen of beslissen want kiezen is verliezen. 

 9. Je voelt je verantwoordelijk voor de mensen rond jou en doet 
er alles aan om hen te helpen. 

 10. Je blijft maar doorgaan, je geeft nooit op, ook al geeft je lichaam aan dat het genoeg is geweest. 


Lees hier onze blog over hoe jij perfectionisme kan overwinnen!

WAT NEEM JE MEE?

In deze interactieve workshop zoomen we in op het gedrag en de gedachten van perfectionisme, hoe het je kan opsporen, en welke tools je kan toepassen in jouw leef- en werkomgeving.

DOOR WIE

Muriel Velu behaalde een diploma in business management en pedagogische wetenschappen. Ze bouwde jarenlange ervaring op in een snelgroeiende import- en exportbedrijf door de ontwikkeling van bedrijfs- en HR processen. Daarnaast schoolde ze zich bij tot professioneel coach. Haar passies zijn mensen motiveren en laten groeien, communicatieve vaardigheden bevorderen en veranderprocessen begeleiden. Binnen Better Minds at Work geeft ze hierrond workshops en coaching. Als trainer/coach zijn haar troeven: praktisch, efficiënt en oplossingsgericht. Spontaniteit, enthousiasme en optimisme zijn enkele woorden die haar persoonlijk typeren.

Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann Devynck een uitzonderlijke coach & HR experte. Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, zet Ann als coach in op het ontdekken van talenten, drijfveren, en energiegevers. Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, weet je beter welke richting je uit wil, leer je bewuste keuzes te maken, krijg je meer zelfvertrouwen, én ontwikkel je meer geloof in je kunnen. Haar jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, zorgt voor scherpe inzichten en concrete, waarneembare veranderingen. Haar aanpak is tegelijk ondersteunend en op een helpende manier confronterend. Discretie, doortastendheid en een open, eerlijke en respectvolle aanpak , in een sfeer van onderling vertrouwen, liggen aan de basis van haar succes.

WANNEER

Deze workshop vindt plaats op dinsdag 22 november, van 9u30-16u30.

LOCATIE 

De sessies vinden plaats op een prachtige en inspirerende plek in Gent. Zelda&Zorro is de perfect locatie om tot nieuwe inzichten te komen en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een creatieve mindset zullen geven.

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs voor van deze masterclass bedraagt €295. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn.

Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd.

INHOUD

Kan jij moeilijk nee zeggen? Leg jij de lat voor jezelf en anderen heel hoog? Ben je ontevreden over je eigen prestaties? En ervaar je zelden rust in je hoofd? Tijdens deze workshop leer jij beter omgaan met je perfectionisme. Je zet dus een eerste belangrijke stap om je perfectionisme te overwinnen. Gedaan met je schuldgevoelens, je ervaart terug keuzemogelijkheden en meer zelfzekerheid, rust & energie.

Verwacht je aan een diepgaande, motiverende workshop waarin je perfectionisme leert te waarderen en positief in te zetten. Je gaat naar huis met een persoonlijk stappenplan en tips om er mee aan de slag te gaan.

Programma

 • Wat is perfectionisme en hoe ontstaat het?
 • Hoe herken je perfectionistisch gedrag? Hoe uit het zich? Hoe spoor je het op?
 • We brengen je perfectionisme patroon in kaart en werken aan de hand van oefeningen aan een persoonlijk stappenplan.
 • We zetten het ‘moeten’ om naar ‘mogen’ met meer zelfcontrole en eigenaarschap tot gevolg
 • Verschillende hefbomen om perfectionisme positief in te zetten.

Tien symptomen van perfectionisme:

 1. Je hebt nooit rust in je hoofd. Je denkt en piekert heel veel, je wikt en weegt, ook nadat je een beslissing hebt genomen. 
 2. Je kunt moeilijk nee zeggen. En als je dat wel doet, voel je jezelf schuldig. 

 3. Je legt de lat voor jezelf en de anderen zeer hoog.
 4. Je bent ontevreden over je eigen prestaties, en gaat ervan uit dat je niet beantwoordt aan de verwachtingen van anderen. Je ziet vooral wat nog beter kan. 

 5. Je voelt je onzeker over je eigen kunnen en dat leidt tot faalangst en andere angsten. 

 6. Je hebt graag dat de dingen lopen zoals jij wil, volgens jouw plan(ning) en op jouw manier. 

 7. Je stelt soms heel lang uit om aan iets te beginnen, ook al zou je het willen. 

 8. Je kunt moeilijk kiezen of beslissen want kiezen is verliezen. 

 9. Je voelt je verantwoordelijk voor de mensen rond jou en doet 
er alles aan om hen te helpen. 

 10. Je blijft maar doorgaan, je geeft nooit op, ook al geeft je lichaam aan dat het genoeg is geweest. 


Lees hier onze blog over hoe jij perfectionisme kan overwinnen!

WAT NEEM JE MEE?

In deze interactieve workshop zoomen we in op het gedrag en de gedachten van perfectionisme, hoe het je kan opsporen, en welke tools je kan toepassen in jouw leef- en werkomgeving.

DOOR WIE

Muriel Velu behaalde een diploma in business management en pedagogische wetenschappen. Ze bouwde jarenlange ervaring op in een snelgroeiende import- en exportbedrijf door de ontwikkeling van bedrijfs- en HR processen. Daarnaast schoolde ze zich bij tot professioneel coach. Haar passies zijn mensen motiveren en laten groeien, communicatieve vaardigheden bevorderen en veranderprocessen begeleiden. Binnen Better Minds at Work geeft ze hierrond workshops en coaching. Als trainer/coach zijn haar troeven: praktisch, efficiënt en oplossingsgericht. Spontaniteit, enthousiasme en optimisme zijn enkele woorden die haar persoonlijk typeren.

Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann Devynck een uitzonderlijke coach & HR experte. Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, zet Ann als coach in op het ontdekken van talenten, drijfveren, en energiegevers. Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, weet je beter welke richting je uit wil, leer je bewuste keuzes te maken, krijg je meer zelfvertrouwen, én ontwikkel je meer geloof in je kunnen. Haar jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, zorgt voor scherpe inzichten en concrete, waarneembare veranderingen. Haar aanpak is tegelijk ondersteunend en op een helpende manier confronterend. Discretie, doortastendheid en een open, eerlijke en respectvolle aanpak , in een sfeer van onderling vertrouwen, liggen aan de basis van haar succes.

WANNEER

Deze workshop vindt plaats op donderdag 8 december, van 9u30-16u30.

LOCATIE 

De sessies gaan door op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. De Kanaal site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een positieve mindset zullen geven.

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs voor van deze masterclass bedraagt €295. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn.

Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd.

Word professioneel loopbaancoach

Better Minds at Work organiseert een specialisatie-opleiding voor loopbaancoaches (in spe). Begeleid je mensen op het vlak van loopbaanontwikkeling en wil je hierin jouw deskundigheid versterken, schrijf je dan zeker in voor deze opleiding.

Ieders loopbaan is voortdurend in beweging. Bij Better Minds at Work zien we die golf dagelijks. Het gevolg is een stijgende vraag naar loopbaanbegeleiding zowel binnen als buiten de organisatie. Loopbaanbegeleiding buiten de organisatie gebeurt vaak via de loopbaancheques van VDAB. Better Minds at Work is hierin ook een erkend loopbaancentrum.

VOOR WIE?

HR-professionals, HR-Business Partners, ervaren coaches, en iedereen die wil werken aan talent en duurzaam HR-beleid. Dit is een specialisatie-opleiding en ervaring in het coachen van mensen is noodzakelijk.

VEREISTE VOORKENNIS

Je beschikt reeds over de basisvaardigheden als coach en volgde de basis coachopleiding bij Better Minds at Work of een andere evenwaardige coachopleiding.

WAT LEER JE TIJDENS DEZE 6-DAAGSE?

 • Een loopbaanvraag verhelderen en hierin je rol als loopbaancoach opnemen.
 • Op een coachende en ontwikkelingsgerichte manier omgaan met loopbaanvragen.
 • Wendbaar en flexibel verschillende tools, methodieken en stijlen inzetten.
 • Coachees begeleiden in het vinden van hun passies en talenten.
 • Samen met je coachee een actieplan opstellen.
 • Stress/burn-out signalen herkennen, alsook psychosociale problematiek en doorverwijzen indien nodig.
 • Adviseren bij profilering op de arbeidsmarkt.
 • Praktische administratieve afwikkeling binnen een loopbaantraject.
 • Opzetten van een loopbaanbeleid binnen organisaties.
 • Actuele inzichten over future-proof werken uit zowel wetenschap als praktijk.

DIDACTISCHE AANPAK

Onze focus ligt op de positieve psychologie en oplossingsgericht en ontwikkelingsgericht coachen. Onze aanpak is gefundeerd vanuit zowel de nieuwste wetenschappelijke inzichten als vanuit de praktijk. We werken rond zelfanalyse, zelfsturing, identiteit en zingeving. Vanuit onze eigen praktijkervaring reiken we verschillende loopbaanthema’s aan, waarbij we telkens aan de slag gaan met specifieke oefeningen rond dit thema.

 • Voorafgaandelijk aan de opleiding vindt een persoonlijk intakegesprek plaats om de wederzijdse verwachtingen helder te schetsen.
 • Het opleidingstraject neemt gemiddeld 2 maanden in beslag, verdeeld over 6 lesdagen.
 • In deze interactieve opleiding wisselen we theorie voortdurend af met praktijk en reflectie. Hierdoor ondervind je meteen het effect van verschillende interventiemethodieken.
 • Feedback is food for champions! We observeren je tijdens de oefeningen en geven je onmiddellijk tips en feedback.
 • De leerdoelstellingen sluiten nauw aan bij het traject van loopbaancoaching. Per onderdeel krijg je diverse oefeningen aangeboden. Zo kan je later makkelijk inspelen op de leerstijl van zowel je klant als jezelf.
 • We plaatsen persoonlijke feedback, vertrouwen en verbondenheid centraal in onze opleidingen. We beperken het aantal deelnemers per groep bewust tot 12. Vanaf 9 personen zijn we met 2 trainers aanwezig om deze persoonlijke feedback en aandacht te garanderen.
 • We werken bewust met 3 verschillende trainers met specifieke ervaring en expertise. Drie trainers dat betekent 3 stijlen, 3 keer feedback, 3 keer zoveel meer inspiratie!

LESMATERIAAL

 • Uitgebreide syllabus met theoretische achtergrond en diverse oefeningen per fase in het begeleidingstraject.
 • Aparte oefenbundel waarmee je onmiddellijk aan de slag kan in jouw praktijk.
 • Inspirerende video’s
 • Interessante links naar diverse websites waar je informatie vindt en praktische tips voor jezelf én je coachee.

EVALUATIE

De evaluatie vindt plaats op basis van:

 • Persoonlijk Ontwikkelingsplan
 • Persoonlijk Reflectieverslag
 • Je aanpak tijdens de trainingsdagen

We bezorgen jou een uitgebreid en persoonlijk feedbackverslag, geschreven door drie trainers. Hierin krijg je feedback over wat we observeerden tijdens de trainingsdagen, over jouw TALENTEN zijn, je GROEIPOTENTIEEL en feedback op jouw coachingsgesprek tijdens de certificatiedag.

JE KIEST VOOR DEZE OPLEIDING BIJ BETTER MINDS AT WORK ALS JE:

 • Jouw coachvaardigheden verder wilt verdiepen op het vlak van loopbaancoaching.
 • Houdt van veel interactie en oefening.
 • Naar huis wilt gaan met talrijke tools, methodieken en oefeningen die je specifiek op maat van je klant kan inzetten.
 • Persoonlijke feedback belangrijk vindt.
 • Je wil bijdragen aan duurzame inzetbaarheid in je organisatie.
 • Je intern een rol als loopbaancoach wil opnemen.
 • Graag als coach zelf gecoacht wil worden (vaak duo-lesgevers).

ONZE EXPERTISE

Onze trainers komen uit de bedrijfswereld / HR en zijn zelf loopbaanprofessionals met veel jaren ervaring zowel op het vlak van individuele coachings als met loopbaantrajecten in organisaties.

Ervaar deze opleiding in volgende video!

WANNEER

5 dagen + 1 terugkomdag

 • 20 januari
 • 10 februari
 • 3 maart
 • 24 maart
 • 28 april
 • 12 mei

WAAR

De sessies vinden plaats op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. Er is gratis parking voor de deur. De Kanaal Site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artisitieke plekjes die je tijdens de opleiding een creatieve mindset zullen geven.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 12 dus wie zich het eerst aanmeldt, krijgt de plek.

PRIJS

De prijs voor deze 6-daagse opleiding bedraagt €3.125, exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om financieel te worden gesteund (tot max. 30% van het inschrijvingsgeld). Ons erkenningsnummer is DV.O216260. Hierdoor betaal je 2.187,5 euro.

Dit bedrag is inclusief syllabus, oefenbundels, set waarden en talentenkaartjes, boek Authentieke Intelligentie van Elke Geraerts.

Als je de Basisopleiding combineert met één van de specialisaties (veerkrachtcoach/stress & burn-out,  loopbaancoach, kinder & jongeren coach) ontvang je 10% korting op het tarief van de specialisatie.

Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund. Ons erkenningsnummer is DV.O216260.

MEER INFO EN VOORWAARDEN

Neem contact op met Ann Devynck voor gedetailleerde info en voorwaarden. Bij inschrijving laat je op deze pagina je gegevens al achter.

Contact via telefoon: +32 476 90 69 03 of e-mail: [email protected]

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd.

Op donderdag 12 januari organiseert de Better Minds Academy een online infosessie over haar opleidingen tot Better Minds Coach, Loopbaancoach, Veerkracht (stress en burn-out) coachOrganisatie Coach en Kinder & Jongeren Veerkracht Coach.

Tijdens deze online gratis proeverij kom je meer te weten over de inhoud van onze opleidingen, over het beroep als (loopbaan)coach en kan je ervaren hoe je op een bevlogen manier mensen kan aanzetten tot gedragsverandering.

De cursisten zijn een mix van mensen uit verschillende contexten, met als gemeenschappelijke noemer: bevlogenheid.

Opleiding tot Better Minds Coach (basisopleiding)

De Better Minds Coach opleiding is een 6-daagse basisopleiding voor professionals die het coachen willen inzetten als een krachtig instrument om het mentaal kapitaal van mensen en organisaties te versterken.

Je wil in je eigen coachpraktijk of in je organisatie (in de hoedanigheid van leidinggevende / HR professional / preventieadviseur / vertrouwenspersoon) werken aan een coachend klimaat dat bevlogenheid, dynamiek en enthousiasme bevordert bij cliënten en medewerkers. In verschillende sectoren behoren begeleiding en coaching immers tot de kerntaken van het beroep.

Deze basisopleiding biedt een gedreven training in de basiscompetenties van een professioneel coach: effectieve communicatie vanuit een evenwichtige relatie, richting geven aan en faciliteren van het coachproces, grondhouding, persoonlijk ontwikkelingsplan, ethiek en gedragscode, zelfreflectie, analyse van de coachvraag, proceshantering, actieplanning, inzetten van hulpbronnen,… De bouwstenen voor deze basiscompetenties worden trapsgewijs aangereikt en geoefend.

Je krijgt als het ware een onderdompeling in de coach basisvaardigheden om je van hieruit te specialiseren als professioneel coach. Onze Better Minds Academy biedt 4 specialisaties: 1) veerkrachtcoach (stress & burn-out), 2) kinder & jongeren veerkracht coach 3) loopbaancoach en 4) organisatiecoach.

Opleiding tot Professioneel veerkracht (stress en burn-out) Coach

In deze veerkrachtcoachopleiding specialiseren deelnemers zich in veerkracht- en stress & burn-out coaching. Bij Better Minds at Work zien wij veerkracht als het antwoord en tegengif op stress en burn-out.

De rode draad doorheen deze opleiding is gebaseerd op de positieve psychologie. Bovendien nemen we inzichten uit gezondheidspreventie en curatie, het nieuwe werken, wettelijke kaders en procedures mee, telkens vertaald naar een evidence-based coachingsaanpak.

Zodoende kunnen veerkrachtcoaches werken aan een coachend klimaat dat bevlogenheid, positieve dynamiek en enthousiasme bevordert. Ze coachen zowel individuen als organisaties naar effectief en veerkrachtig denken en handelen.

De inhoud en de aanpak van de opleiding wordt steeds geactualiseerd en vernieuwd, en bouwt inhoudelijk sterk voort op kennisontwikkeling en terreinervaring van de jongste jaren van het Better Minds at Work Team in tal van sectoren.

Opleiding tot Professioneel Loopbaanprofessional

Stellen dat ons werkklimaat aan grote veranderingen onderhevig is, is als het intrappen van een open deur. In deze tijden van disruptie wordt van mensen en organisaties een ongezien aanpassingsvermogen verwacht. Hoe kan je er als loopbaanprofessional voor zorgen dat mensen blijvend kunnen schitteren en voldoende uitdaging houden in hun job? Dat ze klaar zijn voor de werkplek van de toekomst, waar ze graag werken én resultaten behaald worden? Het antwoord op deze uitdagingen ligt bij individuele loopbaangesprekken, dé manier om extra draagvlak te ontwikkelen.

Om hier een kwalitatief antwoord op te bieden, organiseert Better Minds at Work een specialisatieopleiding voor loopbaanprofessionals die mensen begeleiden naar werkbaar, weerbaar en wendbaar werk. Wil jij jouw deskundigheid hierin versterken, schrijf je dan in voor deze opleiding.

De focus van deze opleiding ligt op de positieve psychologie en meer bepaald het oplossingsgericht en ontwikkelingsgericht coachen. Vanuit hun praktijkervaring reiken de trainers verschillende loopbaanthema’s aan en prikkelen ze je met interactieve oefeningen rond zelfanalyse, zelfsturing, identiteit en zingeving.

Ben jij coach, HR professional of reeds professioneel bezig met mensen te begeleiden in het maken van loopbaankeuzes? Wil je hierin verder groeien? Laat je dan inspireren tijdens deze proeverij. Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken met het programma, de methodiek en de trainer(s).

Opleiding tot Organisatie Coach

Deze opleiding (11 dagen) tot Organisatiecoach maakt je wegwijs in het begeleiden van veranderingen in organisaties. Ze bestaat uit 4 masterclasses van telkens 2 dagen, waarin organisatie- en coachexperts jullie onderdompelen in the art of coaching in organisaties. Doorheen dit traject van masterclasses word je als deelnemer sterk bekrachtigd in je leerproces door een leermanager. De masterclasses worden aangevuld door 2 intervisiedagen waar professioneel leren aan de hand van casuïstiek centraal staat.

Als Organisatiecoach bouw je samen met het cliëntsysteem een begeleidingstraject uit: vraaggestuurd en op maat van de organisatie. Als organisatiecoach heb je oog voor het menselijk aspect van verandering, coach je het proces en houd je de focus op communicatie, verbinding, samenwerking, motivatie en groei. Je weet de harde kant (business perspectief) en zachte kant (cultuur, mensen) te verbinden en leert je vinger te leggen op de zere plek in complexe vraagstukken, zowel op individueel-, team- en organisatieniveau. Je leert coachen tot op het niveau van de organisatie-identiteit.

Deze opleiding wordt gegeven door experten in het vak: Seth Maenen, Eric Geboers & Jef Cumps.

Opleiding tot Kinder & Jongeren Veerkracht Coach

Op uitdagingen en tegenslagen staat geen leeftijd: ook kinderen en tieners krijgen ermee te maken. Toch valt het van jongs af aan op dat het ene kind beter tegen een stootje kan dan het andere. De vraag is nu: wat maakt dat het ene kind – wanneer het hobbels tegenkomt op de weg – opgeeft, terwijl een leeftijdsgenoot net dan nog een extra tandje bijsteekt? Het antwoord is: de mate van VEERKRACHT!

Gelukkig is veerkracht een talent dat kan ontwikkeld worden, en daar kan jij als veerkrachtcoach in belangrijke mate aan bijdragen. Via gesprekken en diverse spelvormen leer je een kind technieken aan die het weerbaarder maakt en het vertrouwen geeft voor de toekomst.

Vanuit die positieve missie organiseert Better Minds at Work een opleiding tot kinder-en jongeren veerkracht coach. Voel jij je aangesproken door deze missie en wil je mee bouwen aan een sterke generatie? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor deze boeiende opleiding!

PROGRAMMA

19.30: online infosessie

21.00: afsluiter

Inschrijven kan onderaan deze pagina (graag bij opmerkingen aangeven in welke opleiding je interesse hebt).

ANNULATIEVOORWAARDEN

Dit event is gratis. Indien u door onvoorziene omstandigheden verhinderd zou zijn, gelieve dit dan uiterlijk 48 uren vooraf te melden.

Op uitdagingen en tegenslagen staat geen leeftijd: ook kinderen en tieners krijgen ermee te maken. Toch valt het van jongs af aan op dat het ene kind beter tegen een stootje kan dan het andere. De vraag is nu: wat maakt dat het ene kind – wanneer het hobbels tegenkomt op de weg – opgeeft, terwijl een leeftijdsgenoot net dan nog een extra tandje bijsteekt? Het antwoord is: de mate van VEERKRACHT!

Gelukkig is veerkracht een talent dat kan ontwikkeld worden, en daar kan jij als veerkrachtcoach in belangrijke mate aan bijdragen. Via gesprekken en diverse spelvormen leer je een kind technieken aan die het weerbaarder maakt en het vertrouwen geeft voor de toekomst.

Vanuit die positieve missie organiseert Better Minds at Work een opleiding tot kinder-en jongeren veerkrachtcoach. Voel jij je aangesproken door deze missie en wil je mee bouwen aan een sterke generatie? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor deze boeiende opleiding!

VOOR WIE?

Deze specialisatieopleiding richt zich naar al die ervaring heeft in coaching, hulpverlening of onderwijs die hun expertise willen verdiepen.

Je beschikt reeds over de basisvaardigheden van een coach en/of volgde de basiscoachopleiding bij Better Minds at Work of een andere gelijkwaardige organisatie.

JE KIEST VOOR DEZE OPLEIDING BIJ BETTER MINDS AT WORK ALS JE:

 • Jouw coachvaardigheden verder wil verdiepen.
 • Houdt van veel interactie en oefening (70% praktijk – 30% theorie)
 • Een toolbox van methodieken en oefeningen wil die je specifiek op maat van kinderen en jongeren kan inzetten.
 • Van een kleine groep houdt: maximum 12 deelnemers
 • Groei belangrijk vindt, en van het voordeel wil genieten om van twee ervaren coaches feedback te krijgen.

WAT LEER JE?

In de opleiding leer je flexibel de verschillende tools en methodieken van een kinder-en jongerencoach in te zetten.

De leerdoelstellingen:

 • Je leert kinderen en jongeren te begeleiden vanuit een grondhouding die overeenstemt met de ethische gedragscode en de beroepshouding van een professionele coach.
 • Je leert communiceren op een efficiënte manier vanuit krachten en oplossingsgerichtheid, afgestemd op kinderen en jongeren.
 • Je leert een plan van aanpak ontwerpen om de veerkracht te versterken. Dit steeds in samenspraak met de kinderen, jongeren en zijn/haar systeem.
 • Je leert diverse veranderingsmodellen aan, die de veerkracht bij kinderen en jongeren versterken.
 • Je leert het coachtraject en de resultaten samen met de kinderen, jongeren en zijn/haar systeem te evalueren en waar nodig is bij te sturen.

OPLEIDINGSPROGRAMMA

Het volledige traject telt 6 lesdagen. Het is een hele praktische opleiding die omschreven wordt als een opleiding bestaande uit 70% praktijk en 30% theorie.

Dag 1:

 • Het leertraject en de opleidingscompetenties
 • Kinderen, jongeren en hun veerkracht
 • Cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren
 • Het veerkrachtcoachmodel voor kinderen en jongeren
 • Lezing Generatie Groei door auteur Marie Loop

Dag 2:

 • Kinderen en jongeren en hun systeem
 • Copingssystemen van kinderen en jongeren: loyaliteit, parentificatie, verstrikking, triangulatie
 • Oplossingsgerichte gespreksvoeringen met kinderen en jongeren en hun context
 • Intakegesprek, krachten zoeken, doelen helder formuleren met kinderen, jongeren en hun context

Dag 3:

 • Versterken veerkracht pijler ‘IK HEB’
 • In kaart brengen en versterken van
  • de veilige omgeving
  • vertrouwenspersonen
  • structuren in gezin
  • gezondheid
  • rolmodellen
  • autonomie

Dag 4:

 • Versterken veerkracht pijler ‘IK BEN’
 • Identiteit vorming + zelfreflectie jongeren
 • In kaart brengen van:
  • zelfbeeld/ zelfvertrouwen
  • de persoonlijke eigenschappen en talenten
  • groeimindset stimuleren
  • gedragingen die bijdragen tot veerkracht

Dag 5:

 • Versterken veerkracht pijler ‘IK KAN’
 • Versterken van:
  • de vaardigheden die veerkracht versterken
  • de verbindende communicatie (door gastdocent Steve Daponte)
 • Het onder controle houden van impulsen
 • Het uiten van gevoelens
 • Het aangaan van relaties

Dag 6:

 • Speciale interventies: Rots & Water, Geweldloos Verzet, Kids Skilss, Signs of safety
 • Integratie opdrachten aan de hand van casuïstiek
 • Intervisie aan de hand van eigen casuïstiek
 • Bespreking persoonlijk leertraject.

TOELATINGSVOORWAARDEN

​+ Je hebt een bachelor of master diploma of een gelijkgesteld cognitief niveau

+ Je hebt minimaal 3 jaar algemene werkervaring

+ Je hebt al een opleiding Basisvaardigheden van coaching gevolgd bij onze Better Minds Academy (Better Minds Coach) of elders

+ Je hebt voldoende mogelijkheden en tijd om de geleerde competenties in een reële context te oefenen.

JOUW ONTWIKKELING

POP (Persoonlijk Ontwikkelingsplan)

Tijdens de opleiding volg je jouw ontwikkeling via een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

Praktijkcoaching – reflectieverslagen

Gedurende de opleiding voer je in de praktijk minimaal 3 coachsessies uit met een jonge cliënt. Je maakt hiervan een reflectieverslag. Reflectie is immers een belangrijk onderdeel van de opleiding: leren stil staan en kijken naar je eigen handelen.

Leergroepen

Tijdens de opleiding zijn er leerbijeenkomsten. Samen met andere deelnemers reflecteer je op het leerproces en op jouw functioneren als professional. Het doel is een verdieping te creëren in je ontwikkeling naar een professionele coach waarin je ervaringen deelt, observeert, elkaar feedback geeft en je competenties oefent.

Certificering & evaluatie

De opdrachten bestaan uit het voeren van een coachgesprek met een cliënt in een reële context. De evaluatie gebeurt op basis van de bereikte competenties. Je bewijst je expertise en reflecteert op het leerproces en je functioneren als coach. Daarenboven gebruiken we de reflectieverslagen, het POP en de observaties tijdens de trainingsdagen als leidraad voor de certificering.  De evaluatie gebeurt op basis van de bereikte competenties.

ONZE EXPERTISE 

Danielle Teheux en Johnny Weustenraed zijn de vaste begeleiders van dienst. Zij worden bijgestaan door leden van het team van Better Minds at School. Marie Loop en Steve Daponte zullen hun expertise delen.

Johnny Weustenraed is integratieve Psychotherapeut, Professionele coach, NLP-gecertificeerd en deskundig in het Oplossingsgerichte begeleiden en hulpverlenen. Hij heeft naast een eigen praktijk ook meer dan 20 jaar onderwijservaring.

Danielle Teheux is Oplossingsgerichte Cognitieve Systeemtherapeut met kinderen en adolescenten, Master in de Solution- Focus (Korzybski instituut). Ze heeft meer dan 20 jaarpraktijkervaring.

Lees hier hoe anderen deze opleiding ervaren:

“Dankzij de opleiding tot Kinder & Jongeren Coach zijn mijn ogen opengegaan. De opleiding biedt heel wat overzichtelijke modellen aan die mij tot diepere inzichten brachten. Een echte verrijking als ouder en coach. Daarnaast krijg ik in deze opleiding eveneens een reeks tools aangereikt om kinderen meer veerkracht te geven. Bovendien is er aandacht voor werkmateriaal dat kinderen ertoe aanzet om hun ware identiteit te ontdekken. Ik stap na deze opleiding buiten met een koffer boordevol gerichte informatie en werkmateriaal om onze opgroeiende kinderen te begeleiden en te ondersteunen om te functioneren in de grote wereld.”

– Katrien Verheyen, Onderwijsondersteuner Thomas More

WAAR?

De sessies vinden plaats op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. Er is gratis parking voor de deur. De Kanaal Site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een creatieve mindset zullen geven.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 12 dus wie zich het eerst aanmeldt, krijgt de plek.

DATA

 • 28 oktober
 • 18 november
 • 9 december
 • 13 januari
 • 27 januari
 • 10 februari

De contacturen lopen van 9.30 tot 16.30 uur.

PRIJS

Het tarief bedraagt 3.125 euro, exclusief 21% BTW. Dit bedrag is inclusief syllabus, oefenbundels, boek Generatie Groei van Marie Loop (Better Minds at School). Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund. Hierdoor betaal je slechts 2.187,5 euro.

Elke opleidingsdag zijn er minstens 2 begeleiders aanwezig en elke deelnemer wordt individueel begeleidt in zijn proces tot aan de eindstreep.

Optioneel kan je je na deze opleiding verder specialiseren als Veerkracht Coach, Loopbaan Coach, Organisatie Coach of Mentaal-Kapitaal Coach. Als je verschillende opleidingen combineert, ontvang je 10% korting (uitgezonderd organisatiecoach). Wij dragen er bovendien zorg voor dat onze alumni blijvend worden geprikkeld en met elkaar een unieke collegiale community vormen.

MEER INFO EN VOORWAARDEN

Neem contact met ons op voor gedetailleerde info en voorwaarden. Bij inschrijving laat je op deze pagina je gegevens al achter.

Contact: 03 297 32 23 of e-mail: [email protected]

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd.