ENGIE - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor ENGIE

Beste Mieke, Beste Sigrid,

Met verwijzing naar je contact met Elke Geraerts stellen we hierbij heel graag ons aanbod aan jullie voor, waarbij “omgaan met verandering” de rode draad doorheen alle sessies zal zijn. 

Het cross-functioneel gaan samenwerken, letterlijk over de silo’s heengaan, zal cruciaal zijn voor jullie in de komende periode. Meer en meer erkennen we vandaag de dag dan ook de waarde van het psychologisch kapitaal in teams, meer bepaald een klimaat van psychologische veiligheid in een team.

Zoals jullie weten, bieden we onze sessies in verschillende formats aan; hetzij als inspiratiesessie (1 uur), hetzij als verdiepende workshop (3 uren), alsook online vs klassikaal. De geldende tarieven zijn vastgelegd in de raamovereenkomst nummer AP317261 en zijn hier dan ook van toepassing.

Wij zien jullie reactie op ons voorstel tegemoet en aarzel zeker niet naar ons uit te reiken, mochten jullie nog bijkomende vragen hebben.

Van harte, 

An Verheyen & Elke Geraerts, Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken