Oiltanking - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Oiltanking

Beste Ann, Beste Lieve,

Dank voor het boeiende gesprek dat we hadden. Oiltanking gaat door een aantal grote veranderingen waarbij jullie ondersteuning wensen in het aanscherpen van jullie coachingsvaardigheden. In onze Academy bieden wij een opleiding aan tot veerkrachtcoach. Els Schepens, de trainer van de opleiding, gaat graag met jullie in gesprek om jullie verwachtingen en noden af te toetsen met de inhoud van de training. Op 26 augustus vindt er een infosessie plaats in ons kantoor te Antwerpen. Via Onderstaande link vinden jullie informatie over de opleiding. De eerstevolgende opleiding gaat van start op 26 september 2019.
https://bettermindsatwork.com/blog/opleiding/opleiding-veerkracht-coach-stress-burn-out-antwerpen/
Verder toonden jullie interesse in de Tapa’s bevraging voor enkele leidinggevenden. Onderaan vinden jullie meer informatie over de tool en aanpak. Het lijkt me aangewezen dat een Tapa’s expert jullie meer inlichtingen geeft over de tool en de impact op de persoonlijke ontwikkelingen van een leidinggevende.
Ik kijk jullie antwoord tegemoet.

Van harte, Pia Buysse
Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken