NU SKIN - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor NU SKIN

Beste Margo,

Bedankt voor het aangename gesprek. Fijn dat jullie willen investeren in het welzijn van jullie medewerkers. In dit voorstel kan je meer informatie vinden over de kick-off keynote en verdiepende workshops.

Met dit aanbod wil het team van Better Minds at Work Nu Skin inspireren en ondersteunen om gezondere gewoontes van werk en leven aan te nemen, we nemen een diepe duik in hoe met focus te werken, tips om stress de baas te blijven en we creëren inzichten in breinvriendelijk werken.

Met het nieuwe boek De Mentale Reset van CEO Elke Geraerts als rode draad doorheen dit programma ondersteunen we jouw medewerkers om zich volledig te ontplooien om met veel veerkracht & energie aan de slag te gaan. Verwacht een reeks toegankelijke workshops (online of in je bedrijf), gecombineerd met podcasts en inspirerende microlearnings die een duurzame impact zullen hebben op het nieuwe leven, waardoor je tegelijkertijd meer focus, productiviteit en veerkracht krijgt.

Ik kijk uit naar jullie feedback op dit voorstel.

Hartelijke groeten,
Nathalie Ghesquière,
Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken