KUL – Dossier nr : QOZB20-1437 – Bestek nr.: TD/83303 - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor KUL - Dossier nr : QOZB20-1437 - Bestek nr.: TD/83303

Geachte Meneer, Mevrouw,  

Naar aanleiding van de offertevraag voor opleidingen ‘stress & burn-out’ in het open aanbod (dossier nr. QOZB20-1437) dienen we, vanuit Better Minds at Work, graag dit voorstel in. 

Wij bij Better Minds at Work hebben ons gespecialiseerd in een online en offline aanbod om medewerkers en organisaties te ondersteunen bij stress, burn-out en veerkracht.
We melden dan ook met trots dat we jaren ervaring hebben om medewerkers van verschillende organisaties, waaronder de Vlaamse overheid, te ondersteunen in het omgaan met stress en het versterken van hun veerkracht.

In deze samenwerking met KUL zijn we erop gebrand om als partnerorganisatie ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de uitdagingen, arbeidsorganisatie en werkcultuur binnen de universiteit.

Wij zijn overtuigd met dit voorstel een passend antwoord te bieden op uw vraag en kijken er naar uit om samen met u te gaan voor een impactvolle samenwerking en verdere versterking van het mentaal kapitaal bij KUL. 

Van harte,

Dr. Elke Geraerts - CEO Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken