BASF Antwerpen - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor BASF Antwerpen

Beste Liesbeth,

Het COVID-19 virus heeft de wereld in de greep. Het effect op organisaties is immens, zowel economisch als ook wat betreft het menselijk kapitaal. Cijfers van stress en angst stijgen met de week en medewerkers zijn op zoek naar verbondenheid met elkaar en met de organisatie.

Ook jullie bij BASF Antwerpen vangen steeds meer signalen op over het psycho-mentale effect van COVID-19 op jullie medewerkers. Daarom willen wij graag jullie 4.000 medewerkers extra ondersteunen.

Daarnaast willen jullie een bepaalde doelgroep (artsen, verpleegkundigen, vertrouwenspersonen, HR-medewerkers) een Train the Trainer sessie aanbieden, zodat zij meer handvaten hebben om individuele gesprekken te voeren met medewerkers die kampen met negatieve gevoelens.

Met deze ‘Virtual Learning Journey’ wilt Better Minds at Work jullie medewerkers online verbinden en inspirerende inhoud aanbieden. Resultaat: medewerkers die mentaal en fysiek sterk staan en zodoende hun immuunsysteem versterken.

We stellen BASF de webinar “Mentaal Kapitaal”, alsook “Stress verslaan” voor.

We zien jullie reactie met belangstelling tegemoet.

Keep safe en hartelijke groeten,

An Verheyen – Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken