Cegeka - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Cegeka

Beste Emma,

Dank om uit te reiken naar Better Minds at Work om jullie welzijnsaanbod voor 2023 vorm te geven.
Vanuit Better Minds at Work hebben we alvast een aantal workshops ontwikkeld die wij zeer tijdig en relevant achten. Ik verdeel ze hier in drie types van workshops: Mentale Veerkracht, Teamdynamieken en Welzijn & Energie.
Daarnaast raden we ook aan om de regels van de recent afgesloten arbeidsdeal in jullie voordeel te gebruiken en aanbod uit te rollen dat medewerkers sensibiliseert over deconnectie.
Ook voeg ik nog een aantal workshops toe die we dit jaar bij jullie uitvoerden. Het doet me plezier dat de feedback hierover zeer positief was en wellicht wensen jullie een aantal van deze sessies te herhalen in 2023.

Als laatste wil ik opmerken dat we prat gaan op maatwerk. Indien jullie diverse topics willen combineren of op zoek zijn naar een workshop die hier nog niet tussen staat, dan horen we dat graag en gaan we samen na hoe we dit kunnen creëren voor jullie.

Ik kijk jullie feedback graag tegemoet en hoop op wederom een impactvolle samenwerking.

Van harte,
dr. Elke Geraerts
CEO Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken