Rijkswaterstaat - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Rijkswaterstaat

Beste Olav en Eveline,

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in onze workshops voor jullie bedrijfsdag op 3 oktober. We gaan jullie medewerkers een middag vol inspiratie en praktische tools bezorgen.

Zoals besproken stuur ik jullie nog even een bevestiging dat we de workshops Focus (zoals gisteren besproken) en No Guts No Glory kunnen leveren. In de workshop Focus komt het omgaan met digitalisering ook naar voren. In de intake, die we nog plannen, ga ik ook graag met jullie in op de behoefte die er speelt bij de medewerkers, zodat we dat in onze workshops kunnen verwerken.

Om het zo effectief mogelijk te maken en écht impact te maken kun je ons ook (kosteloos uiteraard) betrekken bij het meedenken over de communicatie, zoals een filmpje vooraf om alvast te prikkelen of opdrachten die we achteraf meesturen. Dit kunnen we ook in de intake bespreken.

We kijken uit naar een eventuele samenwerking en zijn er zeker van dat we dit samen tot een zeer waardevolle dag kunnen maken.

Van harte, 

Sabine Wanmaker – Country Manager Nederland

06-16427805
Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken