GouwIT - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor GouwIT

Rotterdam, 2019

Beste Rian en Bas,

Dank voor het fijne gesprek dat we dinsdag hadden. Zoals afgesproken sturen wij hierbij een voorstel voor het traject om bij GouwIT een duurzame verandering te verankeren. Het filmpje over de achterliggende werking vind je hier: http://www.viralchange.com/

Samengevat, gebaseerd op het gesprek: de energie, innovatie en de servicegerichtheid vasthouden van GouwIT maar op een manier waarbij iedereen de energie en motivatie heeft om hier ook met zijn/haar volle potentieel aan bij te dragen. Aan welke knoppen we dan draaien om dat voor elkaar te krijgen en hoe je het daarna volhoudt komt in de sessies duidelijk naar voren. Voorbeelden kunnen we ook in de Skype sessie met Marc Debisschop bespreken.

Daarnaast wilden jullie starten met een keynote Mentaal Kapitaal voor de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een lunch & learn worden gedaan. Deze informatie is bijgevoegd.
We zien jullie reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Pia Buysse en Sabine Wanmaker
www.bettermindsatwork.com

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken