FOD Financiën - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor FOD Financiën

Beste Caro, 

In het kader van het project burn-outpreventie organiseren jullie binnen de FOD Financiën in de maand oktober/november 2019 op 5 verschillende locaties in België 12 sessies van 1 volledige dag voor alle medewerkers.

Tijdens deze studiedag belichten jullie in de voormiddag de ondersteuning die onze FOD aanbiedt inzake stress en burn-outpreventie en kan men deelnemen aan 1 interactieve workshop. In de namiddag worden verschillende thema’s aangereikt rond stress en burn-out in samenwerking met jullie interne Academie.

Voor de interactieve workshop willen jullie graag mogelijks beroep doen op Better Minds at Work, als externe spreker. Leerdoelstelling van deze workshop is het op een ludieke én leerrijke manier kennis maken met de impact van stress op het brein waarbij tips worden aangereikt om beter om te gaan met stress.

Better Minds at Work kan hier met onze verschillende inspiratiesessies 200% een antwoord bieden. Hierbij lichten we onze aanpak graag verder toe.

Van harte,

An Verheyen – Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken