NMBS - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor NMBS

Beste Nelle, 

Jullie zijn op zoek naar een partner om een programma rond veerkracht/stress aan te bieden aan een pilootgroep treinbestuurders.

In 2019 ontwikkelden jullie intern reeds een programma 'mijn stress op het juiste spoor' dat in piloot bij NMBS werd uitgerold met jullie eigen coaches. Op basis van jullie KT- en LT-bevraging hebben jullie met dit programma positieve resultaten geboekt, waardoor er vandaag, anno Q4 2020, een uitbreiding van de pilootgroep aan de orde is.

Gezien deze uitbreiding beschikken jullie niet langer over voldoende (eigen) coaches om dit te verzorgen. En vandaar dat jullie uitreiken naar ons, Better Minds at Work , als mogelijke partner hierin.

Jullie doel is uitdrukkelijk om een veerkracht/stressbeheersing programma d.m.v. onze ervaren coaches in een volgende pilootgroep i.s.m. jullie uit te rollen.
Onderwerpen die aan bod dienen te komen (los van intake en outtake) tijdens de 6 sessies zijn : Zelfzorg waaronder gezonde levensstijl), Positieve mindset, Sociale verbondenheid en Aandachtsmanagement.

Wij stellen onszelf, ons programma en onze tarieven hieronder aan jullie voor. Op basis van dit voorstel gaan we graag verder in gesprek met jullie.

Van harte, 

Elke Geraerts - CEO Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken