Buko - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Buko Infrasupport

Beste Laura,
 
Jullie zijn voor jullie organisatie, BUKO Infrasupport, op zoek naar een zeer praktische, interactieve workshop rond mentale weerbaarheid. Daarnaast gaven jullie aan meer informatie over workshops omtrent de Disc, het geven van feedback en slaap te willen hebben.

De doelgroep bestaat uit al jullie 235 medewerkers, een mix van operationele medewerkers (ploegendienst) en commerciële medewerkers (kantoor). Het is belangrijk dat alle medewerkers handvatten krijgen om stresssignalen te herkennen, maar wel op zo’n manier dat het voor elke doelgroep goed te begrijpen is.
In de bijlage vind je alle informatie bij elkaar. Dit is dus ten dele wat jullie eerder hebben gekregen van mijn collega An, met daarbij aangevuld wat jullie later aanvroegen.
We denken ook graag met jullie mee over de communicatie en ander manieren om de trainingen zo effectief mogelijk te maken. Qua locatie kunnen we later nog bekijken wat wenselijk is.
We kijken uit naar jullie reactie en hopen op een energieke en impactvolle samenwerking!

Van harte,

Sabine Wanmaker – Better Minds at Work - 0616427805

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken