Revalidatieziekenhuis Inkendaal - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Revalidatieziekenhuis Inkendaal

Geachte Mevrouw Samijn,
Beste Mireille,

Bedankt om uit te reiken naar Better Minds at Work. We zijn enthousiast om jullie medewerkers bij te staan en hen handvatten aan te reiken om duurzaam om te gaan met stress en burn-out signalen. Ons team van experten heeft inmiddels een jarenlange ervaring én affiniteit met de zorgsector en we zijn er dan ook van overtuigd dat we de juiste partner kunnen zijn voor jullie vraag. Ik zeg bewust ‘partner’ aangezien we met onze klant samen tot het beste resultaat willen komen, en de hierna voorgestelde workshop echt op maat willen maken van jullie revalidatieziekenhuis, rekening houdende met de diverse werkcontext van de deelnemers, alsook met de reeds eerder gevolgde cursus rond stress.
 
In dit voorstel kan je alvast meer informatie vinden over de mogelijke inhoud van onze workshops, alsook een indicatie van prijs.
 
We kijken uit naar een impactvolle samenwerking en ik stel voor dat we met elkaar overleggen om zo goed aan te voelen of dit de juiste piste is in ons voorstel.

Van harte,
Elke Geraerts
CEO Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken