Encon - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Encon

Beste Sandra, Martine en Robin,

Ik vond het heel prettig om jullie uitgebreid te spreken en te sparren over wat Better Minds at Work voor jullie kan betekenen. Zoals gezegd begint alles met het in kaart brengen van energie gevers en stressoren binnen de organisatie. Van daar uit kunnen we een duurzaam plan van aanpak co-creëren.
Hieronder geef ik jullie graag inzicht in onze Human Capital Scan en aanpak: verwacht een survey die gegrond is in wetenschap, en een naadloze vertaling maakt naar jullie werkvloer. De resultaten geven je als organisatie een kristalheldere analyse welke energiegevers en stressoren er zijn en waarop je op korte én lange termijn op kan/moet inzetten. Tevens ontvangen medewerkers meteen na het invullen een individueel rapport, wat zowel eigenaarschap over hun welzijn stimuleert alsook de response rate. En zoals gezegd, kunnen we jullie alle ondersteuning bieden wat betreft uitrol, analyse en interpretatie, presentatie van de resultaten etc. Ik kijk uit naar jullie feedback en hoop op een impactvolle samenwerking.


Van harte,
Elke Geraerts

CEO Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken