Ravago - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Ravago

Beste Anja,

We werkten vanuit Better Minds at Work al eerder samen met jullie en dus heel fijn dat jullie opnieuw naar ons uitreiken. We spraken elkaar omtrent het idee om een aantal medewerkers de mogelijkheid te bieden om persoonlijke begeleiding/ondersteuning/coaching te krijgen van een expert/coach van Better Minds at Work.

Better Minds at Work heeft intussen zo’n 40-tal coaches, waaronder ook coaches gespecialiseerd in stress & burn-out. Onze aangeboden ondersteuning is uiteraard breder en kan wat ons betreft variëren per vraag vanuit de coachee; het kan, zoals gezegd, gaan over burn-out, maar evenzeer over mentale veerkracht in het algemeen, focus, work-life, communicatie,…

Een traject bestaat standaard uit een 5-tal sessies, online of face2face. Na een intake met coach & coachee gaan ze van start. Ik licht het proces en onze methodiek hierbij verder toe.

Vanuit Better Minds at Work willen wij hierin heel graag jullie partner zijn. Want het zit dan ook in onze missie “Wij gaan voor een positieve impact op mens en maatschappij”!

Op basis van dit voorstel gaan we graag verder in gesprek met jullie.

Van harte, 

An Verheyen - Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken