Excentis - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Excentis

Beste Luc,

Hartelijk dank voor het openhartige gesprek van gisteren. Zoals ik je aangaf, is Better Minds at Work zeker bereid om een nieuwe workshop of inspiratiesessie te brengen voor de medewerkers van Excentis.

Ik ben er echter van overtuigd dat jouw hulpvraag anders ingevuld dient te worden om echt impact te genereren. Om zo gericht mogelijk, te werken en om bovendien het managementteam een zicht te geven op de huidige situatie rond mindset, cultuur en welzijn van alle medewerkers raden wij een stress risico analyse aan. Met de resultaten van deze analyse als basis, kunnen mogelijke sessies, coaching of andere trajecten veel efficiënter en met een grotere ROI ingezet worden.

Bij Better Minds at Work ontwikkelden we zelf een meetinstrument om stressoren en energiebronnen te meten en zijn er trots op dat we dit instrument reeds konden hanteren bij vele Belgische en Nederlandse bedrijven om zo het welzijnsklimaat te analyseren en dit indien gewenst gedurende lange tijd te monitoren.

Ik licht onze aanpak van onze Human Capital Scan graag toe in dit voorstel. Bel me gerust even terug indien je nog vragen hebt of je mijn hulp nodig hebt met de presentatie naar het managementteam toe.

Met vriendelijke groeten,
 Virginie
Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken