NAZL - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor NAZL

Beste mevrouw Kerckhoffs, 

We hebben elkaar gesproken over de invulling van een workshop voor jullie symposium op 30 januari in Roermond. We bespraken toen dat het wellicht interessant is om meer te richten op samenwerking en vertrouwen in en tussen teams in stressvolle situaties. Hierbij een voorstel voor deze workshop. Daarna heb ik nog de originele er in gezet, zodat u kunt kiezen.
We denken ook mee met de communicatie als jullie dat graag willen. Een voorbeeld is het opnemen van een filmpje van tevoren, waarbij ze kort wat horen over de inhoud van de workshop en een vraag krijgen die ze alvast prikkelt.

Voor de informatie over de workshop staat wat informatie over onze organisatie, zodat jullie een goed beeld krijgen van de insteek die we gebruiken in onze diensten.
We hopen dat al uw wensen hierin worden geadresseerd en dat u geïnspireerd raakt door onze aanpak. We kijken uit naar een eventuele samenwerking!
Ik bel u volgende week even om te horen of u vragen heeft.

Van harte,  Sabine Wanmaker - 0616427805

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken