STIB-MIVB - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor STIB-MIVB

Beste Laurent,

Het COVID-19 virus heeft de wereld in de greep. Het effect op organisaties is immens, zowel economisch als ook wat betreft het menselijk kapitaal. Cijfers van stress en angst stijgen met de week en medewerkers zijn op zoek naar verbondenheid met elkaar en met de organisatie.

Vanuit MIVB wensen jullie, vanaf juli, in te zetten op thema’s als "productiviteit & thuiswerken". Jullie doelgroep bestaat uit jullie bedienden en kaderleden (75% FR- 25% NL) die momenteel van thuis uit werken.

Met deze ‘Virtual Learning Journey’ wilt Better Minds at Work jouw medewerkers online verbinden en inspirerende inhoud aanbieden. Resultaat: medewerkers die mentaal en fysiek sterk staan en zodoende hun immuunsysteem versterken.

Hierbij vind je het aanbod dat wij speciaal hebben ontwikkeld om veerkrachtig om te gaan met deze uitdagende tijden. Tips en tricks om de individuele productiviteit van elke medewerker te verhogen, zitten hier sowieso in!

Keep safe en hartelijke groeten.

An Verheyen – Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken