RSZ – Leiding geven op afstand - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor RSZ - Leiding geven op afstand

Beste Team Learning & Development, 

De huidige gezondheidscrisis vereist dat leidinggevenden, en dus ook die doelgroep binnen RSZ, zich aanpassen aan nieuwe werkomstandigheden. Telewerken is al een aantal jaren gekend bij jullie, maar de huidige situatie vraagt toch om extra ondersteuning.

Het effect van de crisis op organisaties is immens, zowel economisch als ook wat betreft het menselijk kapitaal. Better Minds at Work wil jouw leidinggevenden online verbinden en inspirerende inhoud aanbieden; de webinar/online training is dan ook bedoeld om leiderschap op afstand te vergemakkelijken.

Met andere woorden : Het doel van deze opleiding is om jullie Frans- en Nederlandstaligen leidinggevenden (= medewerkers die één of meerdere personen moeten begeleiden) praktische tips aan te reiken, zodat ze hun teams efficiënt kunnen blijven begeleiden ondanks de afstand.

Hieronder vind je het aanbod dat wij speciaal hebben ontwikkeld om leidinggevenden veerkrachtig te laten om gaan met deze uitdagende tijden. Het spreekt voor zich dat voorafgaand een overlegmoment met onze opleider ingepland wordt, gezien zij jullie werksituatie in acht dient te nemen en zonodig dus op maat aanpassingen doorvoert.
Wij zien jullie feedback op ons voorstel met belangstelling tegemoet en kijken uit naar de start van een impactvolle samenwerking.

Van harte, 

Elke Geraerts, CEO Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken