FOD Financiën – SPF Finances - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor FOD Financiën - SPF Finances

Beste Caro,
Binnen FOD Financiën / SPF Finances zijn jullie op zoek naar een opleiding rond stress en burn-out coaching. De doelgroep bestaat uit 8 Nederlandstalige en 6 Franstalige deelnemers, met als opleidingsachtergrond “maatschappelijk werk”. Zij zullen als stress en burn-out coaches intern ingeschakeld worden bij preventieve en curatieve ondersteuning.
Om hen verder te ondersteunen, willen jullie hen een opleiding aanbieden, waarbij onder andere volgende thema’s aan bod dienen te komen: het herkennen van de stress en burn- outsignalen, bespreekbaar maken van de klachten, aanreiken van oplossingen, begeleiden bij re-integratie, enz.
Wij kennen jullie organisatie al geruime tijd en gaven al meermaals lezingen in Nederlands en Frans omtrent veerkracht aan jullie medewerkers. Wij danken jullie zodoende alvast voor je vertrouwen in Better Minds at Work om mogelijks stress en burn-out coaches op te leiden binnen jullie organisatie.
In dit voorstel schetsen we onze integrale coachopleiding waarin jullie de optie behouden om de aangeboden inhouden/duurtijden zelf af te stemmen op jullie noden, zodat de coaches ingeschakeld kunnen worden bij preventieve en curatieve ondersteuning van medewerkers.
We kijken er naar uit om samen met jullie het mentaal kapitaal binnen het FOD Financiën / SPF Finances te versterken en zien je feedback tegemoet.
Van harte,
Els Schepens - Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken