Huisartsen Linschoten - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Huisartsenpraktijk Linschoten

Beste Karen, 

Leuk om te horen dat je geïnspireerd was door de keynote van Elke Geraerts op het NHG congres en je je collega’s ook wil inspireren over mentale veerkracht.
Ik heb meer informatie over de workshop Mentaal Kapitaal toegevoegd. Deze wordt gegeven door Remy van Gelder, onze trainer die zich specifiek op de zorg richt en hierdoor goed weet wat er speelt en leeft in de dagelijkse zorgpraktijk.

Als jullie interesse hebben doet hij een uitgebreide telefonische intake met jou of een collega om de workshop goed af te stemmen op jullie behoeften.
Vóór de informatie over de workshop vind je informatie over onze organisatie Better Minds at Work. Dit geeft de context waarom we doen wat we doen en wat je van ons kan verwachten in onze aanpak.

We hopen dat je geïnspireerd raakt door ons voorstel en kijken er naar uit om samen te werken aan een versterking van het Mentaal Kapitaal in jullie praktijk.

Van harte, 

Sabine Wanmaker – Country Manager Nederland
06-16427805
Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken