BNP Paribas Fortis - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor BNP Paribas Fortis

Beste Anne, 

We verstaan dat binnen de HR-afdeling van BNP Paribas Fortis de HR Career Counselors (HR CC) dagelijks in contact staan met collega's om hen te begeleiden in hun loopbaanontwikkeling.

De HR CC collega's worden meer en meer geconfronteerd met medewerkers die last hebben van stress. Om hen te ondersteunen en meer handvatten te geven voor hun coachingsgesprekken, zijn jullie op zoek naar een nieuw opleidingstraject. En zo komen jullie bij Better Minds at Work als jullie mogelijke partner uit.

Het doel is enerzijds om de HR CC's een coaching model, methodologie en instrumenten aan te bieden voor het coachen van werknemers met stressproblemen. En anderzijds is het doel om een gemeenschappelijke cultuur en aanpak binnen de HR CC's gemeenschap te creëren.

Omdat we dit een heel erg zinvol initiatief vinden en hier met veel enthousiasme willen aan bijdragen vanuit Better Minds at Work doen we hiervoor graag een voorstel.

We zien jullie reactie met veel belangstelling tegemoet.

Van harte,

Axelle Golinvaux & An Verheyen, Better Minds at Work

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken