Jo’s inspirerende levensverhaal start op 14-jarige leeftijd. Als creatieve bengel jaagt hij zijn grote droom na: decors bouwen. Vanuit zijn tuinhuis groeit hij uit tot één van de grootste decorbouwers uit de Lage Landen.

Eén en al passie en drive. Tot op een bepaald moment niets meer werkt. “Ik kwam nooit tot focus. Enkel druk-druk-druk en brandjes blussen. Want alles is immers dringend. Door te stoppen met multitasken, won ik 30% meer tijd. En maakte ik de helft minder fouten. Die ik dan ook niet moest herstellen, waardoor mijn stresslevel halveerde. Exact de cijfers die wetenschappelijk bewezen zijn.”

Die inzichten maakten van Jo een ander mens. Waardevolle learnings die hij vandaag deelt in zijn interactieve keynotes. Bereid je voor op een rollercoaster van fails en frustraties. Met de nodige zin voor humor en zelfrelativering. En vooral hele leuke, instant bruikbare tips die je morgen meteen in de praktijk toepast.

Keynotes

Mens, stoor me niet

Het levensverhaal en de visie van Jo, ex-multitasker. Als zaakvoerder van twee bedrijven weet hij als geen ander welke immense impact een werkomgeving heeft op werknemers. Een blijvende balansoefening tussen geluk, gezondheid & groei. Met meestal een duidelijke winnaar… én rampzalige gevolgen.

In deze inspirerende en interactieve keynote vertelt Jo eerlijk over zijn zoektocht. Met vallen en opstaan.
Je komt er zelf achter hoe je 30% meer productiviteit haalt uit je werkaanpak. Hoe je 50% minder fouten maakt. En je stresslevel halveert.

Hoe vissen verdrinken

Jo vergelijkt het kantoor met een aquarium vol vissen. De ruimte waarin je werkt -je aquarium- speelt een essentiële rol in je welbevinden. Zeker in een hybride context is het nog essentiëler van de kantoorplek een gezonde biotoop te maken. Hoe? Dat leer je in deze keynote.

De Pauze Paradox

Ontdek in deze interactieve keynote waarom een gezonde pauzecultuur essentieel is binnen een organisatie. En dus allesbehalve ’tijdsverlies’ of ‘verlieslatend’, zoals maar al te vaak nog gedacht wordt.

Welke rol speelt de pauzecultuur in je organisatie? Hoe pak je het aan? Waar en wanneer las je pauze in? Laat je medewerkers groeien. Niet alleen in hun werk. Ook door soms NIET te werken.

Ideaal voor medewerkers, HR, Directie en ondernemers.

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23