Zakaria Hammouda

Terug naar andere teamleden

Zakaria Hammouda

Zakaria loopt stage bij Better Minds at Work in kader van zijn master Klinische Psychologie. Hij heeft altijd een passie gehad voor de synergie tussen de klinische wereld en de arbeidsomgeving.

Zakaria schrijft een thesis over de essentiële levensvaardigheden die nodig zijn om holistisch succes in het leven te bereiken. Hij is zelf zeer coachable en heeft inzicht om specifieke skills overdraagbaar te maken naar verschillende vlakken in het leven. Zelf heeft hij naast psychologie dan ook een grote liefde voor marketing. Hij vindt het leuk om patronen van menselijke besluitvorming te ontcijferen, te leren over hoe psychologische aspecten zoals cognitieve biases of social proof consumentenkeuzes beïnvloeden. 

En net zoals deze verschillende interesses samenkomen tot een fundamenteel kernpunt, namelijk menselijke psychologie, vindt Zakaria dat Better Minds at Work veel verschillende werelden en inzichten samenbrengt om mensen beter te maken. En daarom is hij ontzettend enthousiast met zijn stageplek.

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23