Better Minds Coachopleiding — Better Minds at Work
Coachopleiding

Better Minds Coachopleiding

Lees hier hoe anderen Johnny & Els ervaren:

Johnny & Els zijn heel bevlogen, deskundige trainers. De coachopleiding is een sterke combinatie van theorie en praktische oefeningen. Daarnaast zijn er nog reflectie-opdrachten, die zorgen voor verdieping. Johnny en Els waren altijd heel complementair en enthousiast. Toch heeft ieder zijn stekte en dat maakt deze opleiding uniek. Johnny heeft een enorme coachervaring en brengt de theorie op een duidelijke, structurele manier over. Els is heel belevend, en speelt in op de vragen van de groep. Kortom, ik keek elke week uit naar de opleiding die me steeds veel energie en inspiratie gaf, en zeker op zo’n prachtige locatie!

– Jessy Van Dousselaere (Beleidsthemabeheerder Welzijn – Agentschap Overheidspersoneel)

Uitzonderlijk ervaren trainers die praktijkervaring mooi combineren met theoretische kaders. Els en Johnny ademen het coach zijn ten volle uit in hun doen en zijn. Er is een mooie congruentie tussen de kaders en inzichten die ze aanbrengen, hoe dit tot uiting komt in de praktijkoefeningen én hoe ze het proces begeleiden. Zoals ze zeggen: “the proof of the pudding is in the eating…”dankzij de opleiding heb ik een grotere range ontwikkeld als (veerkracht)coach: ik heb pianotoetsen die ik kende, maar al lang niet meer gebruikte herontdekt én nieuwe toetsen leren kennen, waardoor ik méér en gevarieerder kan spelen.

– Jessica Bastiaenssens

Johnny en Els hebben een heel grondige kennis en praktijkervaring met coaching. Dat voel je zo. Ze kunnen het publiek ook erg boeien en de aandacht er bij houden. Alle lesmomenten worden levendig en met veel enthousiasme gebracht. Dat is erg prettig om te mogen ervaren.

– Hans Destrycker (HR-beleidsmedewerker – Agentschap Overheidspersoneel)

Els en Johnny blinken uit door hun mensgerichte, positieve en oplossingsgerichte benadering en door hun praktische en creatieve aanpak. Ze zijn beiden heel onderlegd en deskundig en hebben bakken ervaring in de materie die ze brengen. Er werd steeds zorg besteed aan het aanreiken van verdiepende literatuur.

– Geert De Vooght

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23