Better Minds Coachopleiding - Better Minds at Work Skip to main content

Lees hier hoe anderen Johnny & Els ervaren:

Een intense training in een prachtig kader waar je helemaal jezelf mag zijn, dat is het fundament van de opleiding tot Veerkracht Coach bij Better Minds at Work. De kracht zit erin, dat je op je eigen tempo stappen kan zetten in de wereld van veerkracht, stress & burn-out met jouw eigen focus voor de toekomst. De interactieve leermomenten in een kleine groep, eigen reflectie-opdrachten, intervisie en aanvullende modellen en literatuur maakt deze training uniek in zijn soort. De trainers, Els en Johnny zijn een authentiek duo dat ervaringen vanuit hun eigen leefwereld deelt en zorgt voor vertrouwen en verbinding binnen de groep. Ik kijk met een warme en verrijkende blik terug.

– Sabine Ballet, Human Resources Manager at Atlas Copco

Johnny & Els zijn heel bevlogen, deskundige trainers. De coachopleiding is een sterke combinatie van theorie en praktische oefeningen. Daarnaast zijn er nog reflectie-opdrachten, die zorgen voor verdieping. Johnny en Els waren altijd heel complementair en enthousiast. Toch heeft ieder zijn stekte en dat maakt deze opleiding uniek. Johnny heeft een enorme coachervaring en brengt de theorie op een duidelijke, structurele manier over. Els is heel belevend, en speelt in op de vragen van de groep. Kortom, ik keek elke week uit naar de opleiding die me steeds veel energie en inspiratie gaf, en zeker op zo’n prachtige locatie!

– Jessy Van Dousselaere, Beleidsthemabeheerder Welzijn bij Agentschap Overheidspersoneel

De opleiding tot Veerkracht Coach is een sterke opleiding vanwege de weloverwogen balans tussen theorie en oefeningen, gekaderd vanuit een wetenschappelijke achtergrond. De tools en methodieken, de constructieve feedback, de aangereikte inzichten en vaardigheden maken dit tot een zeer verrijkende opleiding. Johnny en Els zijn trainers met een zeer brede ervaring en slagen er bovendien in om een veilig klimaat te creëren dat je helpt groeien als coach én als mens. Een aanrader!

– Isabel Van Ingelghem, Human Resources at Umicore

Uitzonderlijk ervaren trainers die praktijkervaring mooi combineren met theoretische kaders. Els en Johnny ademen het coach zijn ten volle uit in hun doen en zijn. Er is een mooie congruentie tussen de kaders en inzichten die ze aanbrengen, hoe dit tot uiting komt in de praktijkoefeningen én hoe ze het proces begeleiden. Zoals ze zeggen: “the proof of the pudding is in the eating…”dankzij de opleiding heb ik een grotere range ontwikkeld als (veerkracht)coach: ik heb pianotoetsen die ik kende, maar al lang niet meer gebruikte herontdekt én nieuwe toetsen leren kennen, waardoor ik méér en gevarieerder kan spelen.

– Jessica Bastiaenssens, HR Consultant – UZ Gent

Johnny en Els hebben een heel grondige kennis en praktijkervaring met coaching. Dat voel je zo. Ze kunnen het publiek ook erg boeien en de aandacht er bij houden. Alle lesmomenten worden levendig en met veel enthousiasme gebracht. Dat is erg prettig om te mogen ervaren.

– Hans Destrycker, HR-beleidsmedewerker bij Agentschap Overheidspersoneel

Els en Johnny blinken uit door hun mensgerichte, positieve en oplossingsgerichte benadering en door hun praktische en creatieve aanpak. Ze zijn beiden heel onderlegd en deskundig en hebben bakken ervaring in de materie die ze brengen. Er werd steeds zorg besteed aan het aanreiken van verdiepende literatuur.

– Geert De Vooght, Associate Partner at Quest-it