Focusmaand bij Better Minds at Work: ontdek het nieuwe aanbod! - Better Minds at Work Skip to main content

Je hebt het waarschijnlijk al gezien: september is focusmaand bij Better Minds at Work! Naar aanleiding van het boek Focus is het nieuwe goud van Elke Geraerts, hebben we een reeks vernieuwende initiatieven gelanceerd die je zullen helpen om je focus te versterken en je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Of je nu de productiviteit van je medewerkers wil verhogen of voor jezelf je focus wil aanscherpen – wij staan je bij voor duurzame verandering. Hieronder vind je een overzicht van onze nieuwste focustools, ervaringen en aanbod! 

Tips, tools en experiences

Focus was altijd al een belangrijke pijler binnen Better Minds at Work, alleen zien we de dingen grootser dan ooit.

The Focus Experience, een eenmalig event (donderdag 7 november) 

Op 7 november organiseren we The Focus Experience, een eenmalig event vol inzichten, ervaringsgerichte workshops en een exclusieve keynote door niemand minder dan Elke Geraerts zelf. Tijdens dit event leer je hoe je je brein kunt trainen om optimaal te presteren in een wereld vol afleidingen. Je krijgt toegang tot de nieuwste strategieën om je focus te versterken, zodat je niet alleen je werk beter doet, maar ook meer rust en voldoening vindt in je dagelijks leven.

Bereid je voor op een onderdompeling in de mentale revolutie – want focus is niet langer een optie, het is een noodzaak in onze moderne wereld. Dit event is perfect voor iedereen die klaar is om afleidingen achter zich te laten en de kracht van een gefocust brein te benutten. Zorg dat je erbij bent!

Gratis Q&A met Elke (vrijdag 13 september) 

Ben je klaar om je focus naar een hoger niveau te tillen? Sluit je dan aan bij deze eenmalige online Q&A-sessie met onze CEO Elke Geraerts. Tijdens deze Q&A zal Elke al jouw brandende vragen beantwoorden en waardevolle inzichten delen om je te helpen je concentratie te verbeteren en productiever te worden. Schrijf je snel in, want deze Q&A gaat door in kleine kring! 

Gratis aandachtsagenda

Een aandachtsagenda is een belangrijke tool die je ondersteunt in jouw focus. Dit houdt in dat je bewust tijd inplant voor taken die veel concentratie vergen, en dat je die taken afstemt op je natuurlijke piekmomenten. Door je dag zo te structureren, kun je effectiever werken en krijg je meer gedaan in minder tijd. Download ‘m hier! 

Bedrijfsgerichte focustrajecten: verhoog de productiviteit

Voor organisaties die streven naar gefocuste en productieve teams, zijn onze bedrijfsgerichte focustrajecten een enorme waarde. Deze trajecten omvatten niet alleen waardevolle inzichten, maar ook één-op-één coaching voor medewerkers en leidinggevenden. Want organisaties met medewerkers die hun focus optimaal benutten, zien resultaten: verhoogde productiviteit, creativiteit en betrokkenheid. Gefocuste medewerkers leveren niet alleen werk van hogere kwaliteit, maar zijn ook meer gemotiveerd, veerkrachtiger en innovatief.

Hebben sommige teamleden moeite om zich te concentreren of worstelen ze met specifieke afleidingen? Focuscoaching biedt een op maat gemaakte oplossing voor zowel individuele medewerkers als teams, met als resultaat een werkomgeving waar innovatie en efficiëntie elkaar versterken.

Persoonlijke focuscoaching op maat

Naast onze bedrijfsgerichte programma’s bieden we nu ook persoonlijke focustrajecten aan, die zelfs kunnen worden gevolgd met loopbaancheques. Medewerkers, leidinggevenden en ondernemers kunnen allemaal profiteren van deze intensieve coaching. In deze trajecten gaan we dieper in op de specifieke oorzaken van focusproblemen, zoals moeite met ‘nee’ zeggen of de constante afleiding van sociale media.

Door middel van individuele coaching helpen we je om de patronen te doorbreken die je focus ondermijnen. Zo kun je met meer helderheid en energie je doelen bereiken. Samen stellen we een traject op dat past bij jouw noden en behoeften, zodat je niet alleen je werk, maar ook je leven met meer aandacht en focus kunt leiden.

Mis deze kans niet om je brein en prestaties te optimaliseren – schrijf je vandaag nog in voor een van onze vernieuwende focusinitiatieven!

One Comment

  • Goseekeni schreef:

    1win сайт – популярный онлайн-букмекер с широким выбором ставок на спорт и казино, привлекательными бонусами и удобным интерфейсом для пользователей.

Leave a Reply