Ann De Bisschop — Keynote Speakers — Better Minds at Work

Ann De Bisschop

Ann De Bisschop weet als geen ander je te inspireren over bevlogen werken. Haar verhaal vol concrete tips, zorgt ervoor dat elke medewerker meteen zin heeft om anders en beter te gaan werken. Ann motiveert je medewerkers om met enthousiasme, energie en eigenaarschap aan de slag te gaan. Haar no-nonsense verhaal beklijft en creëert een positieve vibe die nog lang zal nazinderen, met onmiddellijk voelbare impact op energie, positiviteit en productiviteit op de werkvloer.

Ann zetelde jarenlang in het directiecomité van Medialaan en was gekend om haar koe-bij-de-hoorns-vatten mentaliteit. Als Sales Director zette ze samen met haar team fantastische resultaten neer. De laatste jaren zag ze dat het huidige werkklimaat en -ritme, zijn tol eist van medewerkers, met veel stress en weinig energie als gevolg. Ze creëerde daarom een nieuwe positie, directeur Wellbeing, die ze met veel daadkracht inkleedde. Haar inzichten vatte ze samen in het boek Aftellen naar Maandag, inmiddels een bestseller. Ann stond op menig podium om haar inzichten te delen en adviseerde verschillende collega-directeurs over welzijn op de werkvloer. De enthousiaste reacties leverden haar zoveel energie en passie op dat ze na 17 jaar Medialaan besliste een nieuwe koers te varen als wellbeing consultant en keynote spreker. Ze inspireert organisaties op haar eigen toegankelijke en uitbundige manier, zowel tijdens lezingen als langdurige consultancy trajecten waar welzijn op de agenda wordt geplaatst.

Lezingen

Thank god it’s Monday! Hoe slimmer werken je veel energie en geluk oplevert

Ann neemt je in haar lezing graag mee doorheen een aantal beklijvende inzichten. Ze biedt een antwoord op de vragen: Hoe blijf je stress de baas? Hoe deel je de werkdag zo in dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat? Wat kan gezonde voeding en meer bewegen betekenen voor je concentratie en energiepeil? Waarom is een goede nachtrust zo belangrijk? Dit en nog zoveel meer brengt ze samen in een authentieke lezing die ervoor zorgt dat je medewerkers op maandag vol energie weer aan de slag gaan!

Boek deze lezing

Boeken

Hoe anderen Ann De Bisschop ervaren

“Ann heeft ons twee keer, voor klanten C level en onze teamleiders, op een zeer toegankelijke pragmatische manier meegenomen wat we voor onszelf en onze medewerkers kunnen doen om hen en onszelf gelukkig en gezond te houden. Haar tips, ervaringen en adviezen vragen geen grote investeringen maar kleine stappen die een groots effect hebben voor een individu, teams en organisaties. Haar passie, bevlogenheid, communicatiestijl en zeer “people centric” benadering maakt haar uniek, een TOP dame. Haar lezing is een waar geschenk voor iedereen!”

Karoline FievezDirector Teamleiders.nu Belgium

“Net op het moment dat we een traject opstartten rond wellbeing en empowerment had ik het geluk een keynote van Ann bij te wonen. De uiteenzetting was enorm inspirerend, maar toonde vooral aan hoe dit alles geen naïeve droom is maar zeer toepasbaar is in de praktijk en gelijkertijd een reële return oplevert voor werknemer en werkgever.”

Johan AdriaenDirector Claims Car AG Insurance

“Ann start haar lezing met haar persoonlijk verhaal. Daarna krijg je meer inzichten rond stress, multitasking en weerbaarheid. De lezing en het boek hebben me enorm geïnspireerd om het anders aan te pakken. Resultaat: het gaf me een serieuze boost, zowel op het werk als thuis”

Pascale CoxMarketing Manager SBS Skill BuilderS

“Ann geeft me de leidraad om collega's en managers beter te begrijpen en coachen. Aftellen naar maandag is uniek in zijn soort, een aanrader voor iedereen die meer uit zijn werk en leven wil halen!”

Sabine BalletHuman Resources Manager at Atlas Copco Rental Europe

“Ik vond Ann haar boek praktisch, concreet en interessant. En ook erg divers. Want doordat Ann twaalf experts contacteerde, bestaat het boek uit twaalf onderdelen en eigenlijk uit twaalf afzonderlijke boeken. Of eenvoudig gesteld: twaalf boeken voor de prijs van één.”

William VisterinJobat & Mark Magazine & Computable.be

“Ann inspireerde iedereen tijdens het HR Magazine Congres in Berlijn. Ze zet telkens elke werknemer centraal en baseert haar beleid op 3 pijlers: een mentale balans, een goede fysieke gezondheid en gezonde voeding. Ik ben zeker dat je geïnspireerd zal raken!”

Sige MariënGroup Business Development Manager at ITZU

“Het was een zeer interessante en inspirerende keynote. Het enthousiasme en de praktijkervaring van Ann zorgde voor een boeiende sessie. Met de tips die we kregen, ging ik meteen aan de slag. Zeer fijne en positieve ervaring!”

Steffie CuypersVito

“Ann vertelt heel concreet, weet te boeien met een combinatie van eigen ervaring, onderbouwde theorie en geeft veel praktische tips, die je meteen na de sessie kan toepassen. Zeker een aanrader”

Rebecca HogenhoutHR Director Brand Deli

“Ann kent de kunst haar publiek te enthousiasmeren! Ze neemt het publiek mee in een plausibel en relevant verhaal: wat ze vertelt is doorleefd en de aangehaalde praktische voorbeelden past ze zelf nauwgezet toe: leading by example.”

Katrien De ClercqInnovation Partner at Securex Group

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23