Ann De Bisschop - Better Minds at Work Skip to main content

Ann De Bisschop

Ann is een pionier in het professionaliseren van welzijn op het werk. Ze was de eerste Wellbeing Director in België (DPG Media) en is al jaren een veel gevraagd en gepassioneerd spreker over welzijn, werkgeluk en leiderschap.

Ze wil bedrijfsleiders ervan overtuigen om welzijn te verankeren in hun organisatie, zodat het niet enkel om losse initiatieven gaat, maar deel uitmaakt van de bedrijfscultuur. Daarbij maakt ze duidelijk dat welzijn binnen een bedrijf een gedeelde verantwoordelijk- heid is en staat ze stil bij de rol van zowel organisatie en de leidinggevende als die van de medewerker zelf.

Ann is een veel gevraagd keynotespeaker in binnen- en buitenland omwille van haar authentieke en hands-on aanpak.

Ze inspireert enerzijds directie- en managementteams, maar wordt evenzeer gevraagd om de medewerkers zelf te inspireren met tips en inzichten voor meer veerkracht, een positieve mindset, minder stress, meer balans. Ook efficiënt vergaderen en mailen komt aan bod. Net als het belang van communicatie en connectie nu veel organisaties kiezen voor hybride werken.

Ann schreef de boeken ‘Aftellen naar maandag’, ‘Welzijn = Winst’ en ‘Je werk of je leven’ met Prof. Stijn Baert.

Lezingen

Hoe slim & anders werken je energieker en gelukkiger maakt

Ann neemt je in haar lezing graag mee doorheen een aantal beklijvende inzichten. Ze biedt een antwoord op de vragen: Hoe blijf je stress de baas? Hoe deel je de werkdag zo in dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat? Wat kan gezonde voeding en meer bewegen betekenen voor je concentratie en energiepeil? Waarom is een goede nachtrust zo belangrijk? Dit en nog zoveel meer brengt ze samen in een authentieke lezing die ervoor zorgt dat je medewerkers op maandag vol energie weer aan de slag gaan!

Boek deze lezing

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23