Better Minds at Work en Energy Lab samen sterker - Better Minds at Work Skip to main content

Better Minds at Work wordt vanaf 1 januari 2020 versterkt door een nieuwe aandeelhouder Energy Lab (onderdeel van Golazo). Die intense samenwerking benadrukt dat zowel een gezonde geest als een gezond lichaam nodig zijn om op de werkvloer optimaal te presteren. Beide organisaties werkten reeds samen om het mentale en fysieke welzijn in vele organisaties in binnen- en buitenland te versterken. Net door die succesvolle samenwerking groeide de overtuiging om een holistische aanpak te creëren opdat elke organisatie optimaal versterkt wordt in zijn menselijk kapitaal.

Energy Lab heeft tien jaar ervaring in fysieke begeleiding en weet door zijn digitaal corporate wellbeing platform wereldwijd medewerkers te motiveren richting een gezondere levensstijl. Better Minds at Work is ondertussen al vijf jaren een belangrijke speler in het versterken van het mentale kapitaal door impactvolle trajecten in organisaties. Daarnaast brengt Better Minds Coaching alle evidence-based inzichten naar de particulier door middel van loopbaanbegeleiding.

 


Better Minds at Work en Energy Lab zullen samen inzetten op een holistische benadering van welzijn, waarbij vitaliteit, breinfunctioneren, mindset, energie en productiviteit als rode draad fungeren in de diverse programma’s, zowel online als offline. Beide organisaties blijven bovendien apart bestaan en continueren met het bestaand clienteel hun samenwerkingen.

In deze transactie neemt Energy Lab de aandelen over van founding partner Pia Buysse, die als arbeids-en organisatiepsycholoog een nieuwe wending zal geven aan haar carrière en haar kennis en expertise zal inzetten om cultuurveranderingen in bedrijven te faciliteren. Transformatie is een activiteit die Better Minds niet meer op zich neemt. De andere founding partner, Elke Geraerts, blijft aan boord van Better Minds at Work en zal samen met Kristof De Smet van Energy Lab het dagelijks bestuur vormen.

Lees hier het artikel in De Tijd over de samenwerking tussen Energy Lab & Better Minds at Work