Doelgericht Doen Kopiëren - Better Minds at Work Skip to main content

Groeitraject Doelgericht Doen

Do the right thing & do the thing right!

Doelgericht Doen

Ervaar jij veel drukte op je werk? En ben je op zoek naar een manier van werken waarin je overzicht kunt bewaren? Het Doelgericht Doen traject leert je een praktische methode waarmee je in korte tijd ontzettend veel winst boekt. Denk aan rust in je hoofd, minder stress en dat heerlijke gevoel van alles op orde hebben.

Je Outlook-programma vormt de rode draad doorheen dit traject. We leren je een productiviteitsmethode die je helpt je te concentreren op wat op dit moment het belangrijkste voor je is. Om te weten wat het belangrijkste is om te doen, heb je overzicht nodig over wat je kùnt doen. Daarnaast werk je pas geconcentreerd als je niet afgeleid wordt door alles wat aandacht vraagt, zoals e-mails, taken die je nog moet doen en ideeën die je hebt.

Vanaf de start leer je een aantal reflexen die meteen het verschil maken in je dagelijks werk. Met als gevolg:

 • Jij staat weer aan het roer: jij beheert je mailbox en je tijd, niet omgekeerd
 • Jij krijgt terug overzicht: je stelt duidelijke doelen, gaat vooruit en boekt resultaten
 • Jij bewaakt je grenzen en vermindert zo je kans op stress en burn-out
 • Jij hebt volop energie, krijgt zin om erin te vliegen en geniet opnieuw van je job

Traject

1. Workshop eerste hulp bij Outlook (een dag)

Stroomt je Outlook mailbox over? Is je agenda een chaos? Weet je niet waar eerst te beginnen en werk je dus e-mail per e-mail? Boek je minder resultaten dan jij wilt? Met deze workshop win je zeker één uur per dag, ga je elke avond naar huis met een lege inbox en krijg je terug controle, rust en energie.

2. Workshop Doelgericht Doen (een dag)

We brengen jezelf in kaart, met je sterktes, aandachtspunten en valkuilen, in relatie met je omgeving. Op basis van je energieprofiel stel je een actieplan op om doelgerichter te werken.

3. Opvolging vanop afstand

We inspireren je elke week met 1 e-mail om zo je actieplan vol te houden. Indien gewenst, is er coaching op afstand om gedurende een langere tijd de vinger aan de pols te houden.

Hoe anderen dit groeitraject ervaren

Outlook was voor mij een e-mailprogramma. Ik werkte er 7 op 7 mee en kreeg zo’n 300 e-mails per dag. Ik was nieuwsgierig of ik er meer mee kon doen. Met de workshops ging er een wereld voor me open. Ik deel mijn tijd nu anders in: ik werk in blokken, leid meetings i.p.v. andersom, maak maandplanningen enz. Mijn agenda is minder vol, mijn inbox ook. Ik kreeg een zelflerend systeem dat ik blijf verbeteren en dat werkt!

Iwan De BlockBusiness Development Manager Group Van Loon

Mijn mailbox was ‘ontploft’ en ik kreeg mijn agenda niet onder controle. Ik had al een aparte Outlook- en time managementopleiding gevolgd, maar die hielpen niet. Werner de Vree combineert beide en maakt zo het verschil. Zijn trainingen zijn praktijkgericht en doorleefd: hij heeft duidelijk business-ervaring en weet waar de druk vandaan komt! Intussen volgden mijn collega’s de training ook en zetten we elkaar terug op de rails als het toch even dreigt fout te lopen. Een aanrader!

Maaike CouckeSenior legal counsel NMBS

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23