Hoe future-proof is de Belgische onderneming? - Better Minds at Work Skip to main content

Hoe future-proof is de Belgische onderneming?

Stellen dat ons werkklimaat aan grote veranderingen onderhevig is, is als het intrappen van een open deur. In deze tijden van disruptie wordt van organisaties én hun individuele werknemers een ongezien aanpassingsvermogen verwacht. Woorden als innovatie, zelfmanagement en creativiteit domineren niet alleen de covers van trendy managementboeken, maar ook de dagdagelijkse realiteit van ambitieuze Belgische ondernemers. En beter dan wie ook zijn zij er zich van bewust dan ondernemende en bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot een future proof organisatie. Maar hoe is het gesteld met die toekomstgerichte dynamiek binnen onze Belgische bedrijven?

Better Minds at Work kreeg de voorbije periode een inkijk in heel wat bedrijfs-huishoudens via de uitrol van haar Stress Risico Analyse bij een dertigtal Belgische organisaties. In de loop van de voorbije 24 maanden vulden meer dan 3.000 respondenten de survey in, wat resulteerde in een schat aan informatie betreffende factoren die de Belgische werknemer ziek maken dan wel bezielen.

We delen deze nieuwe inzichten graag met u, in de hoop op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn en het toekomstige succes van onze ondernemingen. “Meten is immers weten”, in dit geval: weten hoe het anders en beter kan. Kijk alvast uit naar de “7 stappen voor een future-proof organisatie”, die we verderop in deze white paper formuleren.

Wil je in jouw organisatie de vinger aan de pols houden? Wij bieden een Stress Risico Analyse aan, waar we meten hoe bevlogen je medewerkers zijn en we bepalen hoe burn-out proof je organisatie en teams zijn. Hierbij zijn we een partner om draagvlak voor deze meting te creëren bij je medewerkers. We brengen een positief verhaal en zorgen ervoor dat de importantie van de meting wordt ervaren, zowel voor als na de meting. Klik hier voor meer info.

Download rapport

* indicates required

Kijk zeker je spam-box na indien je het rapport niet meteen ontvangt.

Zit het rapport ook niet in je spam-box? Mail ons.

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23