Individuele coaching @ Cegeka - Better Minds at Work Skip to main content

Individuele coaching @ Cegeka

Meer dan ooit is ons welzijn en onze veerkracht van cruciaal belang! Ieder van ons heeft zijn eigen uitdagingen op het gebied van welzijn, of we nu thuis werken, onderweg zijn of voltijds op kantoor werken. Onze dagelijkse routine is veranderd en we zien dat de aanpassing aan deze nieuwe realiteit voor een langere periode een impact heeft op velen van ons, of dit nu gerelateerd is aan fysiek of mentaal welzijn. Daarom willen we extra aandacht blijven besteden aan ieders welzijn, om ervoor te zorgen dat we blijven gedijen & onze veerkracht blijven opbouwen.

Waarom? We willen je de kans geven om de tijd te nemen om na te denken en je opnieuw te focussen op je welzijn; hoe voel je je momenteel en zijn er gebieden die aandacht nodig hebben? Voel je je nog energiek?

We werken samen met Better Minds at Work, een team van coaches die je kunnen bijstaan met uitdagingen die jij ervaart.

Denk hierbij aan zaken die te maken hebben met je goed voelen in je professionele leven, omgaan met werkdruk, balans tussen werk en privé verbeteren, twijfels, persoonlijke problemen etc. Als je het gevoel hebt nood te hebben aan een klankbord of hulp van iemand met een externe kijk op zaken, nodigen we je uit om contact op te nemen met een van onderstaande coaches. Dit aanbod is enkel geldig voor payroll medewerkers van Cegeka, en de tijd voor deze coachings valt buiten de werktijd.

De sessies kunnen online of offline plaatsvinden, wat jij verkiest. Ze duren 1 a 2 uur per keer. De gesprekken zijn uiterst confidentieel.

Traject aanvragen

Our coaches

Ann Devynck

Ann Devynck

Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, zet Ann als coach in op het ontdekken van talenten, drijfveren, en energiegevers. Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, weet je beter welke richting je uit wil, leer je bewuste keuzes te maken, krijg je meer zelfvertrouwen, én ontwikkel je meer geloof in je kunnen.

Haar jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, zorgt voor scherpe inzichten en concrete, waarneembare veranderingen. Haar aanpak is tegelijk ondersteunend en op een helpende manier confronterend. Discretie, doortastendheid en een open, eerlijke en respectvolle aanpak , in een sfeer van onderling vertrouwen, liggen aan de basis van haar succes.

Anja Van Nueten

Anja heeft meer dan 20 jaar ervaring bij internationaal productiebedrijf als verantwoordelijke People Development en Interne Communicatie. Ze was nauw betrokken bij diverse leer- en veranderingstrajecten waar coaching van medewerkers integraal deel van uitmaakten. Ze kent als geen ander het belang van veerkracht en welzijn en het positieve effect hiervan op mensen. Haar ervaring met diverse thema’s binnen HR en organisaties zorgt voor een grote connectie met de werkvloer. Anja genoot diverse opleidingen op het vlak van leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in burn-out- en loopbaanbegeleiding (gecertificeerd door Better Minds at Work). Ze gelooft oprecht in mensen en hun mogelijkheden. Hen begeleiden in hun groei en het bereiken van hun doelen, inspireert haar het meest. Via coaching en training inspireert ze medewerkers om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken, op waarde te schatten en verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkgeluk. Ze reikt de juiste tools aan, op maat van ieders specifieke behoeftes en situatie, zodat mensen meer in hun kracht staan en effectief stappen durven zetten naar meer voldoening en welbevinden. Op de werkvloer maar ook in de privésfeer. Anja beschouwt het als een voorrecht om op de eerste rij te mogen zitten als mensen hun droom of talenten (her)ontdekken. Om hen te zien groeien, steeds meer zichzelf worden, steeds dichter bij een job die bij hen past. Heerlijk om te zien welke positieve flow er ontstaat in de rest van hun leven dankzij loopbaanbegeleiding! Ze is als coach en trainer een vaste waarde binnen het Better Minds-team rond thema’s als mentale veerkracht, loopbaanbegeleiding, stress-management, en personal branding. Ze heeft vele coaching- en trainingsuren op de teller staan met diverse profielen uit verschillende sectoren. Naast warm-menselijk is ze ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

Catherine Campo

Catherine is betrokken, empathisch en heeft het vermogen om je tot rust te brengen. Bij haar wil je gewoon jezelf zijn en voel je je veilig. Op haar eigen manier brengt ze mensen in beweging.
Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in Marketing, HR en onderwijs. Tijdens haar loopbaan in de bedrijfswereld heeft ze gaandeweg een heel mensgerichte component in haar loopbaan geïntegreerd. Haar passie voor mensen en hun mogelijkheden bracht haar naar de opleidingen van Better Minds at Work, waar ze als loopbaancoach werd gecertificeerd.
Het is haar missie om mensen te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen, te groeien, nieuwe dingen te leren, meer inzicht in zichzelf te verschaffen om van daaruit een authentieker en gelukkiger leven te leiden.
Ze vindt het een voorrecht om jou te kunnen begeleiden in je zoektocht naar nieuwe inzichten in jezelf en in de richting die je uit wil in de toekomst. Ze zet je graag in beweging met concrete en creatieve oefeningen en opdrachten waardoor je meer inzicht krijgt in je drijfveren, talenten en wat je nu écht waardevol vindt in je leven.

Ann Devynck

Nederlands
Kapelle-op-den-Bos

Anja Van Nueten

Nederlands – Engels
Herentals

Catherine Campo

Nederlands – Engels
Antwerpen – Mortsel

David Maegerman

Het ondersteunen van klanten en collega’s vormt de absolute rode draad binnen Davids carrière. De afgelopen 20 jaar deed hij ervaring op in diverse operationele en managementfuncties in verschillende sectoren. Hij behaalde zijn certificaten bij Better Minds at Work, wat hem dichter bij zijn passie bracht. Enerzijds organisaties begeleiden rond thema’s als communicatie, samenwerking, en leiderschap. Anderzijds het coachen van individuen naar meer lef en energie, en naar een job die het beste aansluit bij hun talenten en waarden.

Door zijn rustige, nieuwsgierige houding en warme aanpak slaagt David erin een sterke verbinding met klanten op te bouwen. Hij nodigt je tijdens loopbaanbegeleiding uit om stil te staan bij wie je bent, en gaat samen met jou op zoek naar jouw energiegevers, talenten en waarden. David is een optimist in hart en nieren en gelooft sterk in de positieve kracht van mensen om hun eigen leven in handen te nemen. Hij geniet er dan ook van zijn coachees te zien groeien en steeds meer zichzelf worden.

Els Vandervaeren

Els heeft meer dan 15 jaar ervaring in een farmaceutische en cosmetische productieomgeving. Tijdens haar loopbaan zette ze voornamelijk in op methodes om haar medewerkers te motiveren en ervoor te zorgen dat deze optimaal konden samenwerken, naast het zorgen voor een optimale work-life integratie. Thema’s die haar zodanig prikkelden, dat ze hier op zelfstandige basis haar steentje in wou bijdragen.

Met een master biomedische wetenschappen en opleidingen tot Reiss Motivation Profile® master, veerkracht- en loopbaancoach (gecertificeerd door Better Minds at Work) is Els in staat om gevoel en psyche, ratio en wetenschap met elkaar te verbinden in de zoektocht naar duurzame verandering. De rode draad in haar coachings is intrinsieke motivatie.

Els heeft een warme en zachte aanpak en is echt met je begaan. Ze straalt rust uit en neemt je vraag ter harte. Ze heeft een goed onderbouwd inzicht waarom intrinsieke demotivatie je mentaal kan uitputten. Vanuit haar professionele en persoonlijke ervaring, reikt ze tijdens loopbaanbegeleiding praktische handvatten aan om met meer goesting in het leven te staan en keuzes te maken die jou duurzaam kunnen motiveren.

Johnny Weustenraed

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor. Johnny is gespecialiseerd in trauma, stress en burn-out.

David Maegerman

Nederlands – Engels – Frans
Overijse

Els Vandervaeren

Nederlands – Engels
Grobbendonk – Zandhoven

Johnny Weustenraed

Nederlands
Hasselt

Katrien Van Ostaede

Katrien heeft 16 jaar ervaring in de HR sector. In het verleden als recruiter en HR Business Partner, en vandaag nog steeds als trainer. De rode draad doorheen haar professionele carrière is werken met en voor mensen, zodat ze hun talent en potentieel optimaal kunnen inzetten.

Katrien volgde haar hart en specialiseerde zich als loopbaancoach, en stress- en burn-out coach bij Better Minds at Work. Ze ondervond zelf hoe het leven een positieve wending kan nemen als je jouw dromen durft volgen. Vandaag begeleidt ze mensen tijdens loopbaanbegeleiding kwalitatief en impactvol in een cruciale fase van hun leven. Katrien is een echte mensen-mens en begrijpt als geen ander dat je je goed moet voelen bij jouw coach om tot een succesvol coachingtraject te komen. Haar stijl typeert ze als mens-, doel- en impactgedreven, waarin de uitdagingen, behoeften en doelen van de klant centraal staan.

Kris Colpaert

Kris Colpaert heeft een Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ze is al meer dan 20 jaar actief in de bedrijfswereld, waarbij ze bedrijven begeleidt in hun groei en de continue ontwikkeling van hun medewerkers. Zo werkte ze onder meer als HR Manager voor Alcatel Microelectronics, Telindus en Innogenetics. Kris haalt heel veel positieve energie uit personal coaching en loopbaanbegeleiding. Samen met iemand op weg gaan, doorheen vragen te stellen de andere te doen groeien. Iemand tot inzichten laten komen, samen op een rustige manier werken aan overtuigingen. En dit allemaal in een vertrouwelijke sfeer is fijn.

Verder werkt Kris nog steeds samen met bedrijven, als trainer, HR consultant of coach. Onderwerpen zoals intergenerationeel samenwerken, diversiteit, veerkracht verhogen, stress verlagen, groeimindset ontwikkelen en team ontwikkeling zijn onderwerpen waarover Kris workshops geeft en faciliteert. Daarnaast doceert ze het vak ‘ontwikkeling van coaching vaardigheden’ aan studenten bedrijfspsychologie aan de universiteit van Gent. De interesse van de studenten wekken en de ‘goesting’ bij hen zien om te leren en te groeien geeft er net die andere dimensie aan.

Lies Pollet

Lies Pollet is arbeids- en organisatiepsychologe en oplossingsgericht systeemtherapeut. Ze ondersteunt zowel Fortune500 companies, KMO’s als overheidsinstanties. Ze werkte zelf jarenlang als sales- en marketingmanager binnen de FMCG, en vindt vanuit die combinatie-achtergrond als geen ander waar menselijk welzijn en organisatiedoelstellingen elkaar ontmoeten. Als coach en consultant zoekt ze mee naar de sterktes van een individu, team of organisatie; en reikt daarbij de laatste wetenschappelijke inzichten en concrete oefeningen aan om verdere groei faciliteren doorheen een immer veranderend landschap. Hierbij heeft ze bijzondere aandacht voor thema’s als acceptatie & commitment (ACT), waardegedreven leiderschap, omgaan met acute stress en versterken van veerkracht.

Verwacht van Lies opleidingen en workshops met veel interactie en fijngevoeligheid; maar ook doelgerichtheid en een praktische handvaten, die je in staat stellen zowel als organisatie als in je persoonlijke leven je eigen handleiding verder te verkennen en aan te vullen.

Katrien Van Ostaede

Nederlands – Engels – Frans
Kortenberg

Kris Colpaert

Nederlands – Engels
Gent

Lies Pollet

Nederlands – Engels
Mortsel

Miet Leijssen

Miet is een coach in hart en nieren, een talentspotter eerste klas, die sterk gelooft in de (veer)kracht van mensen om hun eigen leven richting te geven. Samen met haar ontdek je hoe je jouw talenten & energiegevers kan laten groeien. Je ervaart hoe je mild kan zijn voor jezelf en kan luisteren naar wie je écht bent en wat je graag doet. Zo zal je gaandeweg ervaren dat je de stress de baas kan blijven en burn-out kan voorkomen. Kortom, je leert jezelf tijdens loopbaanbegeleiding weer beter kennen om zo bewuster keuzes te maken. Een instant boost voor je zelfvertrouwen!

Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Vanuit haar verleden in de competitiesport, zet Miet je met haar dynamische combinatie van expertise en mensenkennis (opnieuw) in beweging. Miet is gecertificeerd loopbaancoach door Better Minds at Work.

Waarderend, vertrouwensvol en oplossingsgericht coachen is haar handelsmerk. Klanten houden van haarenthousiasme, haar drive en haar no-nonsense, warm-menselijke stijl.

Bij Better Minds at Work is zij niet alleen (loopbaan)coach, maar ook hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining) & sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport- & bedrijfswereld terug in haar aanpak.

Trainer Better Minds at Work

Muriel Velu

Het is Muriel haar missie om mensen te helpen bij verandering. Als trainer/coach is ze gedreven om het beste uit mensen te halen. Vanuit haar jarenlange ervaring als HR Manager en Management Consultant begeleidt ze zowel werknemers als zelfstandigen naar hun droom job. Ze maakt je talenten, vaardigheden en competenties zichtbaar tijdens loopbaanbegeleiding en inspireert je om te zoeken naar wat je echt wilt in je leven. Je goed in je vel voelen is hierbij het uitgangspunt. Haar enthousiasme en passie werken aanstekelijk zodat je met veel plezier, zin en positieve energie een nieuwe uitdaging tegemoet gaat.

Nele Lenaers

Nele Lenaers is arts van opleiding (KULeuven). Zij startte haar loopbaan als huisarts en schoolde zich om tot bedrijfsarts, een job waarin zij nog steeds parttime actief is. In deze functie heeft zij dagelijks contacten met werknemers en werkgevers, kent zij bedrijven van binnenuit en neemt zij vaak deel aan het reïntegreren van werknemers na langdurige ziekte. Als erkend stress en burn-out coach maakt zij een analyse van klachten en signalen, waarbij zij alert blijft voor achterliggende medische problemen en begeleidt ze stapsgewijs naar meer inzicht en energie. Maar ook kan je terecht bij Nele voor loopbaanbegeleiding (gecertificeerd door Better Minds at Work).

In vele coachtrajecten integreert zij ook hartcoherentietraining, een tool die er voor zorgt dat het emotionele en cognitieve brein elkaar aanvullen. De coachee leert voelen welke richting hij/zij uitwil met zijn/ haar leven (emotionele brein) en kan verstandige keuzes maken om op die weg vooruit te gaan (cognitieve brein). Nele heeft een warme interesse in mensen, voor haar is coaching een echte energiegever!

Miet Leijssen

Nederlands
Leuven

Muriel Velu

Nederlands – Engels – Frans
Herk-de-stad

Nele Lenaers

Nederlands – Engels
Gent

Niels Thijssen

Met een achtergrond in de organisatiewetenschappen koos Niels al vrij snel voor het leven als ondernemer en coach in de topsport. Hij won nationale en Europese titels in Nederland en België. En heeft ook finales niet gehaald of verloren. Status en angst hebben bij Niels jarenlang gewonnen, intuïtie en wijsheid verloren. Nu is hij waar hij wil zijn en helpt hij met zijn unieke overtuiging professionals, leiders en teams met het benutten van hun volledige potentieel. Samen vinden we de beste versie van jezelf en zorgen we voor verandering die blijvend is.

Niels is gecertificeerd ICF-coach met volgende expertises: omgaan met stress, druk en resultaten. Jezelf blijven in complexe situaties, ontdekken van jouw kwaliteiten en deze optimaal inzetten. Daarnaast heeft Niels ook expertise in coachend leiding geven en leiding geven aan diverse karakterstijlen. We gaan samen voor actie en blijvende verandering.

Steve Daponte

Door zijn succesvolle loopbaan binnen onderwijs, weet Steve Daponte als geen ander dat veiligheid de sleutel is binnen relaties. Als ervaren coach geniet hij ervan mensen te empoweren en volledig in hun kracht te zetten. Vanuit een fijne verbinding krijgen klanten steeds alle ruimte om eigenaarschap op te nemen naar een nog betere versie van zichzelf.

De enorme rust die hij uitstraalt, geeft de betrokkenen alle comfort in de zoektocht naar groei en vooruitgang. Met een sterk analytisch vermogen zet hij je tijdens loopbaanbegeleiding op weg om keuzes te maken en stappen te nemen. Op de juiste momenten durft hij betrokken en authentiek te confronteren, zonder je eigenwaarde één seconde uit het oog te verliezen.

Dankzij zijn certificaat als loopbaancoach bij Better Minds at Work kunnen niet meer enkel leerkrachten en leerlingen van zijn empathische aanpak genieten. Geef een boost aan je zelfvertrouwen en durf met iemand dicht bij je zijde op avontuur te gaan. Steve is al nieuwsgierig naar welke verandering jij bij jezelf teweeg kan brengen!

Niels Thijssen

Nederlands – Engels
Brasschaat

Steve Daponte

Nederlands
Wijnegem

Let’s meet each other!

  1

  Vul het formulier in en kies jouw coach of een regio.
  2

  Binnen 2 werkdagen wordt er contact met jou opgenomen voor een intake. Hierin wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeften en vragen en welke begeleiding het beste aansluit bij jouw behoeften en vragen.
  3

  Je maakt een eerste afspraak met je coach.

  Subscribe to our newsletter