Individuele coaching @ Wit-Gele Kruis Antwerpen - Better Minds at Work Skip to main content

Individuele coaching @ Wit-Gele Kruis van Antwerpen

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen zet in op leiderschap. Door opleidingen, intervisie én door individuele coachings. Deze coachings kunnen een klankbord voor je betekenen, een spiegel die je wordt voorgehouden of een ondersteuning met betrekking tot een aantal uitdagingen die jij als leidinggevende ervaart.

We werken hiervoor samen met Better Minds at Work, een team van coaches die je zullen bijstaan.
Denk hierbij aan zaken die te maken hebben met je goed voelen in je professionele leven en in je rol als leider, omgaan met verandering, je team motiveren, balans tussen werk en privé verbeteren etc. We nodigen je uit om contact op te nemen met een van onderstaande coaches.

De sessies kunnen online of op een afgesproken locatie plaatsvinden, wat jij verkiest. Ze duren ongeveer anderhalf uur per keer, en dat drie maal. De gesprekken zijn uiterst confidentieel.

Our coaches

Charlotte Haarsma

Charlotte Haarsma vindt het belangrijk om naast leidinggevenden te gaan staan, hen te ondersteunen én hen uit te dagen in het beste uit zichzelf en de ander te halen. Moeilijkheden en/of crisissen ziet ze als fundamentele leermomenten, wetende dat het proces ook zijn tijd nodig zal hebben. In haar coachingssessies is er ruimte om met de voeten in de modder te mogen staan als leidinggevende of echt opnieuw zoekende te mogen zijn. Tools en handvatten haalt ze uit de rugzak waar nodig.

Als enthousiaste veertiger heeft ze een achtergrond als klinisch psycholoog en systeempsychotherapeut. In haar rugzak zit meer dan 10 jaar werkervaring als coach van leidinggevenden en professionals in de zorg-en hulpverlening, en ook als trainer in coachingsvaardigheden. Daarnaast is ze zelf ook jarenlang leidinggevende en personeelsverantwoordelijke geweest. Ze weet zelf van binnenuit wat het is om op te branden in de zorg en hoe je terug je drive vindt in moeilijke omstandigheden.

Johnny Weustenraed

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Binnen Better Minds at Work staat hij in voor diverse coachopleidingen en workshops en ondersteunt hij medewerkers met stress en burn-outklachten. Hij is daarnaast docent aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) en traint leidinggevenden en teams in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden.

Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor. Johnny is verpleegkundige van opleiding en heeft jaren in de zorg gewerkt en kan zich dus zeer goed verplaatsen in het werkklimaat van de leidinggevenden van het Wit-Gele Kruis.

Laura Rypens

Laura is Master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie (2004) en combineert jarenlange ervaring in diverse bedrijfssectoren met haar expertise als coach en trainer. Ze begeleidt groei bij mensen als coach, loopbaanbegeleider en stress- en burnoutcoach en faciliteert re-integratietrajecten naar werk na langdurige ziekte. Ze specialiseerde zich vooral in de re-integratie naar werk na burnout en na kanker. Als trainer faciliteert ze trajecten voor leidinggevenden en medewerkers in communicatieve vaardigheden, welzijn en re-integratie. De coachingstijl die haar typeert is zowel luisterend, onderzoekend, oplossingsgericht en actiegericht.

Charlotte Haarsma

Johnny Weustenraed

Laura Rypens

Anja Van Nueten

Anja heeft meer dan 20 jaar ervaring als verantwoordelijke People Development. Ze was en is nauw betrokken bij diverse leer- en veranderingstrajecten waar coaching van medewerkers integraal deel van uitmaken. Ze kent als geen ander het belang van veerkracht en welzijn en het positieve effect hiervan op mensen. Haar ervaring met diverse thema’s binnen HR en organisaties zorgt voor een grote connectie met de werkvloer. Anja genoot diverse opleidingen op het vlak van leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching. Deze kennis en ervaring integreert ze met succes tijdens het begeleiden van leiderschapstrajecten, waaronder momenteel een traject loopt in de zorgsector.

Ze gelooft oprecht in mensen en hun mogelijkheden. Hen begeleiden in hun groei en het bereiken van hun doelen, inspireert haar het meest. Via coaching en training inspireert ze medewerkers om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken, op waarde te schatten en verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkgeluk. Ze reikt de juiste tools aan, op maat van ieders specifieke behoeftes en situatie, zodat mensen meer in hun kracht staan en effectief stappen durven zetten naar meer voldoening en welbevinden. Op de werkvloer maar ook in de privésfeer.

Els Vandervaeren

Els heeft meer dan 15 jaar ervaring in zowel de farmaceutische als de zorgsector. Tijdens haar loopbaan zette ze voornamelijk in op methodes om haar medewerkers te motiveren en ervoor te zorgen dat deze optimaal kunnen samenwerken, naast het zorgen voor een optimale work-life integratie. Els is in staat om gevoel en psyche, ratio en wetenschap met elkaar te verbinden in de zoektocht naar duurzame verandering. De rode draad in haar coachings is intrinsieke motivatie.

Els heeft een warme en zachte aanpak en is echt met je begaan. Ze straalt rust uit en neemt je vraag ter harte. Ze heeft een goed onderbouwd inzicht waarom intrinsieke demotivatie je mentaal kan uitputten. Vanuit haar professionele en persoonlijke ervaring, reikt ze praktische handvatten aan om met meer goesting in het leven te staan en keuzes te maken die jou duurzaam kunnen motiveren.

Steve Daponte

Met een succesvolle achtergrond als trainer bij Better Minds at Work, legt Steve sterk de nadruk op het belang van focus en veerkracht. Als ervaren coach geniet hij ervan om mensen te empoweren en hen volledig in hun kracht te zetten. In zijn begeleiding streeft hij naar een positieve verbinding, waar klanten de ruimte krijgen om eigenaarschap te nemen en te evolueren naar een betere versie van zichzelf.

De enorme rust die hij uitstraalt, geeft de betrokkenen alle comfort in de zoektocht naar groei en vooruitgang. Met een sterk analytisch vermogen zet hij je op weg om keuzes te maken en stappen te nemen. Op de juiste momenten durft hij betrokken en authentiek te confronteren, zonder je eigenwaarde één seconde uit het oog te verliezen.

Anja Van Nueten

Els Vandervaeren

Steve Daponte

Katelijne Van Tichelen

Katelijne Van Tichelen is al meer dan 20 jaar actief als coach, facilitator en consultant. Haar specialisatie is leiderschap. Zij werkt o.a. met management en directie teams naar een gezonde cultuur. Als systeemcoach weet zij mensen en organisaties te raken en in beweging te krijgen. De juiste actie, op de juiste wijze, op het juiste moment is haar insteek. Analytische diepgang, no nonsense en een warme menselijke aanpak zijn haar troeven. Samen met haar coachees streeft Katelijne naar een optimale energetische balans en realistische resultaten. Het thema zelf-leiderschap voegt ze toe aan haar expertise, waarbij ze coachees begeleidt naar het ontdekken en versterken van hun eigen leiderschapspotentieel. Katelijne heeft al diverse trajecten in de zorg, samen met Erik Franck- in haar rugzak.

Katelijne Van Tichelen

Let’s meet each other!

  1

  Vul het formulier in en kies jouw coach of een regio.
  2

  Binnen 2 werkdagen wordt er contact met jou opgenomen voor een intake. Hierin wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeften en vragen en welke begeleiding het beste aansluit bij jouw behoeften en vragen.
  3

  Je maakt een eerste afspraak met je coach.

  Sign up for our newsletter


  [footer_rechts_blog][/footer_rechts_blog]