Aagje Vanwalleghem - Better Minds at Work Skip to main content

Aagje Vanwalleghem

Aagje werd geboren in Brazilië en groeide op in België. In de jaren 2000 zette ze de Belgische gymnastiek op de kaart. Aagje won verschillende WK-medailles. Rijfde de allereerste Belgische gymnastiekmedaille op een Europees kampioenschap binnen. En schitterde als finalist op de Olympische Spelen van Athene 2004.

Als jong meisje ging Aagje de uitdagingen van deze veeleisende sport aan. Daarvoor moest ze voortdurend twijfel en tegenslag overwinnen. Ze leerde dat succes niet alleen te maken heeft talent en fysiek vermogen. Om iets te bereiken, heb je essentiële vaardigheden nodig. Zoals mentale veerkracht.

Vandaag inspireert Aagje anderen om hun winning mindset te vinden. Als gecertificeerd veerkrachtcoach, consultant en keynote spreker wil ze inspireren en motiveren. Mensen hun potentieel laten benutten. En hun uitdagingen op het werk, in de sport en het dagelijks leven aangaan.

Lezingen

Agility

 Als Olympische finaliste en pionier in de Belgische gymnastiek begeleidt Aagje jou en je team naar meer wendbaarheid en veerkracht.

Teamspirit stimuleren is haar ‘dada’. Hiervoor put Aagje uit haar stevige bagage als topsporter en welzijnsconsultant bij Energy Lab. Met haar waardevolle inzichten en praktische strategieën ontwikkelen jij en je medewerkers een ‘veerkracht toolbox’:

 • Hoe overwin je tegenslagen?
 • Welke ondersteuning heb je nodig van jouw entourage op weg naar succes?
 • Hoe leer je doorzetten en volharden?

Voortdurend stress vermijden is daarbij niet het doel. Wel streven naar een harmonieuze balans tussen inspanning en ontspanning. Dat is Aagjes missie. Let’s kick it!

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23