Axelle Golinvaux - Better Minds at Work Skip to main content

Axelle Golinvaux

Axelle Golinvaux heeft een Master in bedrijfspsychologie. Ze heeft 20 jaar ervaring in HR-operaties en HR-management voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren, zowel in internationale als in lokale omgevingen.

Vandaag is Axelle een gecertificeerde business- en loopbaancoach en treedt ze op als trainer & coach bij Better Minds at Work. Haar missie is om welzijn en “happiness” op de werkvloer te verbeteren om een duurzaam engagement tussen werkgever en werknemer te bereiken, door het ontwikkelen van competenties en verbeteren van prestaties.

Heb je interesse in (loopbaan)coaching? Contacteer Axelle voor een gratis intakegesprek.

 

Lezingen

Echtheid is het nieuwe cool

De kracht van (opr)echtheid voor diepere connecties

Hoe kan je, zelfs in tijden waar het hybride werken en remote teams de nieuwe status quo zijn, toch de connectie met je team bevorderen? Wat als de gekende paden, zoals een praatje maken aan de koffiemachine of even langslopen, niet meer regelmatig kunnen? Dan gaan we op zoek naar nieuwe manieren om in te zetten op die verbinding met je teamleden.

In deze interactieve sessie zoomen we in op 4 thema’s, virtualiteit, connectie, kwetsbaarheid en authenticiteit. Via concrete handvatten wordt er verbinding gecreëerd met als direct resultaat een boost voor je werkgeluk! 

Verwacht een praktijkgerichte sessie met concrete no-nonsense tips waarmee je meteen aan de slag kan!

Boek hier deze lezing

Stress Preventie

Beating stress in challenging times

Mensen ervaren meer dan gemiddeld stress. Vooral de uitdagende tijden alsook de hoeveelheid stroom aan informatie zorgt ervoor dat zelfs de doorgaans meest nuchtere medewerker nu meer stress ervaart. Ook op werkvlak zijn gevolgen duidelijk te voelen: verminderde focus en concentratie, gedaalde prestaties, aanpassingsproblemen, spanning en stress, … 

In deze sessie gaan we in op wat signalen van stress zijn en hoe we er veerkrachtig mee om kunnen omgaan, zeker in de hybride context. Verwacht hands-on voorbeelden en tips om je stress de baas te kunnen. Gevolg: je gaat zowel mentaal als fysiek gezonder door het leven, met als uiteindelijk resultaat een positieve impact op je energie! 

Boek hier deze lezing

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23