Isabel De Clercq - Better Minds at Work Skip to main content

Isabel De Clercq

Haar frisse perspectieven inspireren en transformeren je visie over productiviteit in de hybride werkplek. Gepassioneerd volgt ze het meest recente onderzoek op de voet. Van daaruit overbrugt ze vlot de kloof tussen theorie en praktijk. Waarbij ze wetenschappelijke inzichten omzet in haalbare acties.

Isabels charisma reikt verder dan het podium. Met haar uitgebreide professionele bagage weet ze als geen ander dat de strategieën van de guru’s vaak botsen met de complexiteit van onze messy reality. Puttend uit haar rijke ervaring, zet ze de meest ongrijpbare idealen om in de praktijk. Met concrete stappen, op maat van onze dagelijkse realiteit.

Lezingen

Working Together Apart: Is a Reset Necessary?

In deze pakkende keynote exploreert Isabel De Clercq de uitdagingen en opportuniteiten van hybride werken. Met een frisse blik die de hype overstijgt. Afstandswerken bracht heel wat voordelen. Maar het is niet alleen maar een goednieuwsshow.

Recent onderzoek toont aan dat hybride werken zorgt voor digitale overload. En het moeilijker maakt om te ontkoppelen van je werk. Bovendien bemoeilijkt hybride werken kennisdeling. Een belangrijk gemis voor jongere en nieuwe werknemers. Het is duidelijk dat een reset zich opdringt.

Is het mogelijk voor organisaties om duidelijke richtlijnen op te stellen zonder al te controlerend te zijn? Hoe kunnen we zorgen voor blijvende connectie tussen individuen die elkaar minder vaak zien? Welke waardevolle lessen kunnen we trekken uit de ervaringen van andere organisaties? In deze inspirerende keynote stelt Isabel De Clercq organisaties, leiders en werknemers in staat om van hybride werken 2.0 een duurzaam succes te maken. Op basis van uitgebreid onderzoek biedt ze praktische inzichten en bruikbare strategieën, ver van alle clichés.

Ga met ons mee op reis om “hybride werken” te herdefiniëren en een harmonieuze en productieve hybride werkomgeving te creëren. Laten we de uitdagingen het hoofd bieden, de kansen grijpen en vorm geven aan een toekomst waarin connectiviteit gedijt en echte samenwerking en betrokkenheid worden gestimuleerd.

Kraak de productiviteitscode

Ben je de clichés over timemanagement die valse hoop bieden beu? Lijkt je belangrijke werk altijd op de tweede plaats te komen? Sluit jij je werkdag vaak ontevreden af omdat je constant werd onderbroken? Wil je graag eerlijke tips die wél werken? Zoek dan niet verder. Isabel De Clercq is hier om genuanceerde inzichten te geven die verder gaan dan de illusie van volledige controle.

Met deze boeiende presentatie helpt Isabel bedrijfsleiders, teammanagers en werknemers om bewuste keuzes te maken in verband met focus, aandacht en productiviteit. De ultieme doelstelling is niet controle over to-do lijstjes. Wél over het creëren van waarde voor je klanten. In tegenstelling tot andere productiviteits- en tijdmanagementgoeroes die loze beloftes doen, onthult Isabel de ultieme waarheid over productiviteit, ontmantelt ze de mythe van absolute controle en benadrukt ze dat onze condition humaine, met zijn beperkingen qua tijd en talent, geen bedreiging vormt: het is net een bevrijding.

Door niet alle schuld af te schuiven op technologie, onthult Isabel de ware schuldigen die verantwoordelijk zijn voor onze gefragmenteerde aandacht en reikt ze organisaties, teams en individuen tastbare hulpmiddelen aan om los te komen uit de cyclus van inefficiëntie.

Het is Isabels missie om werkomgevingen om te vormen tot gezonde ruimtes waar werknemers zich kunnen ontplooien, waar ze een gevoel van voldoening hebben en waar ze zich kunnen concentreren op dié taken die écht het verschil maken.

Bereid je voor om de status quo te doorbreken, verouderde opvattingen in twijfel te trekken en frisse perspectieven te ontdekken die een revolutie teweeg zullen brengen in jouw benadering van productiviteit. Isabel De Clercq’s keynote is uw ticket om echte productiviteit te ontsluiten en een nieuw tijdperk van zinvol werk te omarmen.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23