Jef Willem - Better Minds at Work Skip to main content

Jef Willem

Jef Willem is een veelzijdig professional. Als ervaren TEDx-spreker, auteur, podcastmaker, DJ en marketeer is hij van heel wat markten thuis.

In zijn populaire podcast, ‘Onbespreekbaar’, doorbreekt hij met zijn beste vriend Nicolas Overmeire taboes omtrent mentale gezondheid. Hij maakt dit onderwerp begrijpelijk voor een breed publiek. Meer dan 7 miljoen mensen uit alle lagen van de bevolking hebben al naar de boeiende gesprekken geluisterd. Als bestsellerauteur heeft Jef met zijn boek ‘Omdat we hier niet genoeg over praten’ maar liefst 10 weken lang de nummer 1 positie gehouden.

10 Jaar lang was Jef eigenaar en organisator van “Trillers”, een internationaal muziekevenement. Tegelijk was hij brand manager voor verschillende festivals. En bood hij als mediaconsultant expertise aan diverse bedrijven. Deze veelomvattende verantwoordelijkheden brachten aanzienlijke druk met zich mee. Ze leidden uiteindelijk tot een mentale ineenstorting.

Jef ging de confrontatie met zichzelf en zijn levensstijl niet uit de weg. Dit markeerde het begin van een diepgaandere kijk op zijn leven. Waarbij hij waardevolle inzichten opdeed die hij graag deelt met anderen.

Als inspirerend spreker heeft Jef inmiddels meer dan 200 presentaties gegeven. Hij behandelt onderwerpen zoals faalangst overwinnen, connecties en veerkracht opbouwen, de juiste koers vinden. Zowel in het persoonlijke leven als op de werkvloer.

Lezingen

De mythes van burnout doorbroken

Over de misvattingen rond burnout

Wat is een burnout eigenlijk? Waar komt het vandaan? En waarom neemt het epidemische vormen aan?

Deze talk gaat in de breedste zin over ‘mentale gezondheid op het werk bespreekbaar maken’.
Jef reikt het tegengif aan voor burnout. Mentale fitheid is immers geen optie maar een must.

Verwacht concrete voorbeelden, confronterende cijfers, pakkende verhalen. Jefs persoonlijke, kwetsbare getuigenis zet je publiek op het puntje van hun stoel. In een authentieke vertelstijl die blijft nazinderen.

Leren falen is anders leren omgaan met succes

Failing forward

Hoe leren we als werknemer en werkgever inzetten op consistentie in plaats van perfectie?
Leer terug verbinden op de werkvloer.

In deze keynote neemt Jef mislukkingen en falen onder de loep. Nog te vaak een taboe op de werkvloer en in het leven.

Jefs verhaal vertrekt vanuit zijn eigen ervaring als drukbezet ondernemer en professioneel multitasker.
Een leerschool waarvoor hij mentaal een zware tol betaalde. Maar als succesvolle ‘faler’ slaagde Jef erin zijn mislukkingen positief om te keren. Te groeien als persoon en dichter bij zichzelf te komen.

In zijn authentieke stijl  getuigt Jef over zijn hindernissen. Hoe hij ze doorleefde. En uiteindelijk omzette in een kracht en nieuwe kansen. Een bekijvend verhaal dat mensen geruststelt, motiveert en inspireert. Om positief naar tegenslagen te kijken, ze te omarmen en er kracht uit te putten.

 

 

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23