Sandra Klijn - Better Minds at Work Skip to main content

Sandra Klijn

Sandra ontwikkelde een model dat verklaart waarom een persoon floreert onder bepaalde werkomstandigheden. En een andere een burn-out of een bore-out krijgt. Dit model vertaalde ze met haar team naar trainingen in energiemanagement en programma’s voor loopbaanontwikkeling.

Sandra is spreker, docent, onderzoeker en expert in vitaliteit en loopbaanontwikkeling. Ze deed 17 jaar ervaring op bij grote corporates in sales, marketing en HR. Daarna gooide Sandra het roer om en creëerde een team waarmee ze lezingen en trainingen geeft.

Lees hier Sandra's interview in Trends (30 aug '23)

Lezingen

Gelukkige werknemers presteren beter

Wat wil je écht?

Het boek en de lezing Wat wil je echt? zijn het resultaat van vijf jaar onderzoek. Sandra introduceert het model dat ze ontwikkelde tijdens haar promotieonderzoek. Samen met de casuïstiek van mensen die hun work-life match vonden op basis van de methodiek ‘Persoonlijke energie op het werk’. Zo maakt Sandra haar wetenschappelijke inzichten toepasselijk en concreet. Bovendien deelt ze met een vleugje humor haar eigen worstelingen met ‘managers from hell’. En haar uitdagingen als leidinggevende. Dit maakt van de keynote een boeiende en toegankelijke bron van inspiratie. Voor iedereen die op zoek is naar meer energie op het werk.

Sandra Klijn geeft een interactieve lezing (+ 1,5 uur) over haar onderzoek en de praktische implicaties voor medewerkers.

Samen met haar creatieve team biedt Sandra deze inzichten ook aan als eendaagse training of 9-maanden traject.

Inmiddels is Sandra een veelgevraagd spreker voor corporate events. Ze is ook docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en bij The School of Life.

 

Meer retentie, minder absentie

Sustainable energy management

In dit tailored traject van 9 maanden transformeert Sandra het leven van jouw werknemers. Geen korte meetings met tips&tricks. Maar een duurzame reis die een heel nieuwe kijk biedt. Enkel zo blijven de nieuwe inzichten hangen. En worden ze deel van het leven van je medewerkers.

Het programma biedt een persoonlijk plan van aanpak over hoe jij jouw leven wilt leiden. Met praktische tools die echt werken.

Duurzame gedragsverandering bereiken we via verschillende informatiekanalen, oefeningen en inspiratiesessies verspreid in de tijd. De combinatie van on- en offline trainingsdagen, een app voor dagelijkse persoonlijke ontwikkeling en coaching vormen de ultieme ondersteuning. Zo behaal én behoud je je doelen voor een energiek leven.

 

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23