Saskia Van Uffelen - Better Minds at Work Skip to main content

Saskia Van Uffelen

Saskia werkt al meer dan 25 jaar in de ICT-sector. Ze bekleedde nationale en internationale verkoop- en marketingfuncties bij toonaangevende bedrijven zoals Xerox, Compaq, HP, Arinso, Bull en Ericsson en GFI. Sinds 2012 stelt het Ministerie van Economische Zaken Saskia aan tot ‘Belgian Digital Skills Leader’. Daar vertegenwoordigt ze ons land voor de Europese Instellingen in het kader van de digitale agenda.  

Lezingen

Digital Skills: Bereid je medewerkers voor op de digitale transformatie

Hoelang wil jij het nog rekken? Hoelang kan jij je organisatie, je team of je leven nog managen zonder dat je iets fundamenteels verandert? En vooral: hoelang vermijd je dat anderen je voorbij steken, omdat je vasthoudt aan jouw methode en jouw comfortzone?

Onze maatschappij verandert en schreeuwt om een nieuw model. We leven in een digitaal tijdperk waarin iedereen en alles geconnecteerd is, de concurrentie niet meer uit de sector komt, en klanten, gebruikers en burgers in de driver’s seat zitten. Data is goud en delen het nieuwe hebben. Het digitale tijdperk vereist een nieuwe aanpak en een nieuw model.

Deze lezing geeft je durf. Durf om mee te bouwen aan een andere bedrijfswereld, met een balans tussen resultaten op korte en lange termijn. Maar evengoed om via persoonlijke levenskeuzes mee te bouwen aan een andere maatschappij, die klaar is voor de volgende generatie.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23