Mijn team kapitaal - Better Minds at Work Skip to main content

Mijn Team Kapitaal

Mijn Team Kapitaal

Wat zijn energievreters in jouw werk? Wanneer zat jij al eens ‘in de flow’? Wat is het goede voornemen van je leidinggevende? Hoe kan je ontspannen leren ademen? Scoort ons bedrijf nu beter of slechter qua stress dan andere organisaties? Waaraan kunnen jouw collega’s jouw negatieve stress herkennen?

Probeer in dit spel zoveel mogelijk ‘mentaal kapitaal’ te verzamelen en kroon je tot het meest veerkrachtige team.

Dit actieve bordspel schotelt je een resem vragen en opdrachten voor: grappig, uitdagend of confronterend. Ze hebben allemaal als doel: het thema stress bespreekbaar maken binnen het team én er een aantal actiepunten aan koppelen. Een aanrader om als aparte activiteit te boeken (2,5u) of te integreren in een opleiding of teambuilding.

Boek deze teambuilding

Hoe anderen dit teamspel ervaren

Het teamspel Mentaal Kapitaal leende zich goed in onze teambuildingsactiviteit. Enerzijds even weg van de dagelijkse routine en anderzijds zinvol, leerrijk en verhelderend. We hebben veel dingen opgestoken en zijn een aantal weetjes rijker. Daarvan passen we sindsdien enkele regelmatig toe. Doel was uiteindelijk ook elkaar op een andere manier te leren kennen en dat is echt wel gelukt!

Anke UlensVivaldis Interim

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23