#MEBETTER - Better Minds at Work Skip to main content

De COVID-19 pandemie heeft de wereld wakker geschud. Veranderingen die quasi ondenkbaar waren, zijn in snel tempo doorgevoerd. Eén ding staat als een paal boven water: velen onder ons ervaarden hoe veerkrachtig we zijn als mens. We kwamen met creatieve oplossingen en zorgden voor elkaar. We beseften wat we écht belangrijk vinden, wat we misschien niet meer willen, wat onze talenten zijn.

Maar de crisis zorgde ook voor twijfels, angsten en stress bij vele medewerkers. Ook leidinggevenden kregen er extra uitdagingen bij. Wil je individuele medewerkers of teams bijstaan in hun groei

Coaching

Onze coaches staan klaar om hen te motiveren en adviseren. Bovendien koppelen zij naar jullie de belangrijkste vaststellingen terug en zoeken zij samen naar concrete oplossingen om in het nieuwe normaal nog sterker te staan.  Bovendien worden deze coaching sessies ondersteund met een online inhoudelijk pakket dat voor maximale impact zorgt.  

Medewerkers

Ons team staat klaar om jouw medewerkers mensen te coachen in allerlei vragen rond burn-out, stress, veerkracht en leiderschap. Mogelijkheden: preventieve, curatieve en leadership coaching waarbij we telkens de juiste match zoeken voor je medewerkers. We reiken hen concrete handvatten aan en gaan na hoe zij gemotiveerd, betrokken en veerkrachtig aan de slag kunnen.

Team

We staan je teams bij om bovenal een goede betrokkenheid met elkaar te behouden. Eventuele uitdagingen gaan we samen concreet aan en we creëren oplossingen die we ook virtueel kunnen toepassen.  

Leiderschap

We merken het dagelijks: leidinggevenden staan net nu extra onder druk. We vormen voor hen een sparringspartner en gaan na hoe zij hun team veerkrachtig kunnen blijven aansturen.    

Online ondersteuning

De combinatie van vijf coaching sessies, ondersteund met een online beschikbaar pakket creëert meteen een headstart in een coachingstraject. 

De coaching sessies worden wekelijks online ondersteund. 

Onze experten bij Better Minds creëerden voor elke coachee een online inhoudelijk pakket vol met inzichten en uitdagingen, in tekst, beeld en video. Wekelijks wordt er per thema 1 email gestuurd naar de coachee om zo maximale impact te bewerkstelligen. 

Verwacht een professionele aanpak die elke deelnemer zal enthousiasmeren om met de lessons learned aan de slag te gaan! 

Inhoud

1

Herprogrammeren naar nieuwe gewoontes

De COVID-19 crisis haalde oude gewoontes door elkaar en creëerde nieuwe gewoontes. Hoe houd je deze gewoontes vol en welke lessen pak jij mee naar het nieuwe normaal? We dagen je uit!
2

Veerkracht

Ons brein is als een spier die je kan trainen. We delen al onze inzichten over het brein zodat jij je veerkracht maximaal kan benutten.
3

Be a CaliHero!

Een Calihero pakt eigenaarschap op in zijn of haar leven. Dat gaat over je mindset, maar ook zorgen voor je lichaam, met voldoende beweging en nachtrust. Ontvang van experten dé tips om dit te bewerkstellingen!
4

Focus

Aandacht is het nieuwe IQ. Deze uitdagende tijd leert ons andere manieren om met focus onze prioriteiten vast te pakken. Krijg concrete tips en tricks om jouw aandacht te optimaliseren!
5

Future-proof yourself

Hoe ga jij je loopbaan vormgeven in de toekomst van werk? Hoe zorg je ervoor dat je duurzaam inzetbaar én flexibel bent? Onze experts prikkelen je om klaar te zijn voor de toekomst.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23