Recap: Het beste van 10 jaar Better Minds at Work - Better Minds at Work Skip to main content

Recap: Het beste van 10 jaar Better Minds at Work

Beste deelnemer,

Dank voor je aanwezigheid op het “Best Minds” congres, waarmee we ons tienjarig jubileum vierden. Tien jaar van innovatie, groei en samenwerking met gewaardeerde klanten en toegewijde teamleden. Jouw vertrouwen en betrokkenheid zijn de drijvende kracht achter onze voortdurende inzet om te vernieuwen en te verbeteren.

Onze missie blijft een positieve impact op mens en maatschappij, met een persoonlijke aanpak. Leiderschaps- en talentontwikkeling blijven centraal staan in onze bedrijfscultuur. In elk traject brengen we een holistische benadering van welzijn, met aandacht voor mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

Dank aan ons fantastische team voor hun inzet en passie. Het congres bood inspiratie en netwerkmogelijkheden. We hopen dat je geïnspireerd bent en waardevolle verbindingen hebt gelegd. Hieronder heb je toegang tot alle slides en extra inspiratie. Verwacht ook een after-movie en foto’s om in te kaderen!

Nogmaals, dank voor je vertrouwen en enthousiasme. Op naar de volgende tien jaar!

Met vriendelijke groet,
Elke Geraerts & Team Better Minds at Work

Opmerkelijke keynotes

When AI meets AI. A kInd of mAgIc?
Peter Hinssen & Elke Geraerts

Tijdens hun gezamenlijke keynote hebben Elke Geraerts en Peter Hinssen hun krachten verenigd. Tegelijkertijd daagden ze elkaar uit. Het resultaat was een zinderende synergie van wetenschappelijk onderzoek en visionaire inzichten. Ze spraken over het potentieel van zowel Artificiële Intelligentie als Authentieke Intelligentie en de impact ervan op ons brein en onze manier van leven. Mens versus machine. Het was een ontmoeting die nu al als spraakmakend wordt beschouwd.

Slides

Strive to thrive
Zet in op mentaal welzijn én mentale prestatie

Geestelijke gezondheid en welzijn zijn dé hangijzers van deze tijd. We beseffen allemaal dat geestelijke gezondheid net zo belangrijk is als lichamelijke gezondheid. Maar we weten niet altijd hoe we dat aanpakken. Want we leven nu eenmaal in een prestatiemaatschappij. Daar betalen we een prijs voor: de burn-out en depressie epidemie. Hoe kunnen we het tij keren en zowel investeren in mentale gezondheid als in uitstekende mentale prestaties? Tijdens de inspirerende keynote van Aisha Cortoos werden onze breinen geprikkeld met inzichten en oplossingen.

Slides

Wervelende workshops

Inside the brain

Ons brein is het epicentrum van ons ‘zijn’. Toch is het nog best onbekend terrein. Trek op onderzoek in verschillende workshops. Ontdek de fascinerende complexiteit van ons brein. Leer meer over focus en (de)connectie. En waarom dat zo belangrijk is – zeker in een hybride context. Met een goed breinbeleid voed je maximaal het mentaal kapitaal van jouw organisatie.

Slides

Wellbeing

In de veeleisende wereld is mentaal welzijn geen luxe, wel een noodzaak. Medewerkers kunnen pas topprestaties behalen met een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is geen evidentie: stress, burn-out, weinig veerkracht en slaapklachten behoren tot de uitdagingen waar veel mensen mee kampen. En dat gaat ten koste van de motivatie, betrokkenheid en productiviteit.

Slides

Leadership

In een wereld die constant verandert, is het belangrijker dan ooit om als leider je team te inspireren en te begeleiden naar nieuwe hoogtes. Maar hoe doe je dat écht? Authentiek en emotioneel intelligent leiderschap is de sleutel! Met deze aanpak creëer je een psychologisch veilige omgeving waar je medewerkers zich gewaardeerd, gehoord en gerespecteerd voelen.

Slides

Exceptionele experiences

We beleefden deze dag met al onze zintuigen

+ We kwamen alles te weten over deze historische biotoop in hartje Antwerpen tijdens een begeleide wandeling in de ZOO van Antwerpen. We maakten kennis met haar bonte bewoners en brachten zeker een bezoek aan de olifanten. En nee, we lieten ons niet afleiden door de konijnen.😉

+ We prikkelden onze zinnen tijdens een zinderende klankschalensessie. We ervoeren het diepgaande effect van de trillingen op ons lichaam en geest.

+ We brachten ons lichaam in beweging met een energieke workout. Olympisch gymnaste Aagje Vanwalleghem was onze coach in deze bootcamp. In groep versterkten we onze core, conditie en kracht, werkten aan een betere houding, en dat allemaal zonder te zweten.

+ We kwamen even op adem met breathwork, waardoor we landden in het hier en nu, bij onszelf en in de prachtige omgeving om ons heen.

+ We legden ons oor te luisteren op een luisterbank, banken die uitnodigden tot fijne, verbindende gesprekken.

+ Dankzij de professionele begeleiding van een Better Minds Coach kunnen we positieve stappen zetten en investeerden we in onszelf voor een succesvolle toekomst!

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23