Vlaamse overheid - Better Minds at Work Skip to main content

Better Minds at Work & Vlaamse overheid

Welkom op onze webpagina speciaal voor de Vlaamse overheid. Ons team bij Better Minds at Work is meer dan trots om samen te kunnen werken aan onderstaand aanbod. Verwacht van ons een partnerschap, op maat van jouw departement/organisatie. Indien er vragen zijn, aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken!
Elke Geraerts,
CEO Better Minds at Work

Coachingscultuur ontwikkelen

Wil jij een coachende cultuur ontwikkelen binnen jouw team of organisatie? In deze tweedaagse opleiding ontdek je de verschillende onderdelen en voordelen om een coachcultuur te ontwikkelen afgestemd om de organisatiestrategie.

Download hier de brochure

Coachend leidinggeven

Deze opleiding richt zich op het versterken van coachingsvaardigheden in dienst van de verschillende rollen die een leidinggevende heeft te vervullen: managen, ondernemen, leiden en coachen in het begeleiden van andere leidinggevenden en medewerkers in hun ontwikkeling. Je ontwikkelt basisvaardigheden om een coachende houding of rol als leidinggevende op te nemen.

Download hier de brochure

Coachende vaardigheden voor medewerkers

Wat zijn de ingrediënten van een coachend gesprek en hoe voer ik een coachend gesprek? Wanneer neem ik de coachende rol op en wanneer niet? Hoe kan ik diverse partijen andere overheidsonderdelen, collega’s, ,… in hun kracht zetten en verantwoordelijkheid laten opnemen? Hoe kan ik coachingsvaardigheden leren en deze integreren? Na de opleiding weet je wanneer je in je dagelijkse werk je coachende pet op zet en wanneer niet.

Download hier de brochure

Doelgroepen

 • Leidinggevenden: de rollen van coach en leider versterken om in te spelen op welzijnsaspecten (bv. duidelijkheid, steun, autonomie).
 • HR-Business partners en HR-specialisten: versterken in hun rol wat betreft welzijn, op strategisch of operationeel niveau.
 • Medewerkers: veerkracht, zelfleiderschap en zelfzorg, oog voor signalen bij collega’s en hen steun bieden.

Heb je in bovenstaand aanbod nog geen antwoord gevonden op de uitdagingen in jouw team? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of bekijk zelf al eens ons aanbod rond leiderschap, impactvolle workshops en keynotes, e-learnings, coaching, welzijnsbeleid etc.

BETTER MINDS AT WORK bestaat uit een team van een 70-tal psychologen, artsen en consultants die de veerkracht in je entiteit willen versterken. Zaakvoerder Elke Geraerts gaat er prat op om maatwerk te bieden, gestoeld op de meest recente wetenschappelijke inzichten gecombineerd met hun ruime praktijkervaring.

Contacteer ons

E-mail naar [email protected] of stem telefonisch met ons af op +32 (0)3 297 32 23.
Of vul onderstaand contactformulier in.

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23