Werkbaarheidscheques - Better Minds at Work Skip to main content

Werkbaarheidscheques

Contacteer ons

Schakel nu een versnelling hoger om je (digitale) werkvloer te optimaliseren! Uitgerekend nu is het momentum om als organisatie actief in te zetten op werkplezier, motivatie, virtueel leiderschap, werk-privé balans en verbinding tussen je medewerkers. Better Minds at Work staat in de startblokken om je hierin te ondersteunen. En het mooie is dat de Vlaamse overheid jouw organisatie hierin ondersteunt tot €10.000!

Ontvang een subsidie met werkbaarheidscheques en ga meteen aan de slag

 • Medewerkers ervaren steeds meer stress en de rek begint er uit te geraken. Door inspirerende webinars zorgen wij ervoor dat werkplezier, motivatie en verbinding tussen collega’s weer versterkt. Laat je bovendien inspireren om met focus van thuis uit te werken. Bovendien staan we klaar om je leidinggevenden te ondersteunen in hun rol om veerkracht te verhogen in hun teams.
 • Wil jij ondersteuning voor een duurzaam thuiswerkbeleid en/of wil je proactief aan slag om het hybride werken in je organisatie in te voeren? Wacht niet tot de COVID exit maar handel nu en maak een afspraak om koploper te zijn in het hybride werken.
 • Voer een scan uit van de werkbaarheid van het werk in je organisatie. Laat je bovendien begeleiden bij het opstellen en implementeren van een werkbaarheidsplan. Houd de vinger aan de pols en ontdek verschillende componenten van werkbaar werk, zoals stress, motivatie, leermogelijkheden en een evenwichtige werk-privébalans. Onze Human Capital Scan biedt je hierop een glashelder antwoord en zet je concreet op weg om the new way of working gezwind uit te rollen.
 • De crisis bracht ons diverse inzichten in hoe werkgewoontes drastisch kunnen veranderen. De digitale transformatie is enkel maar meer aangewakkerd en dat zorgt ervoor dat we als medewerker en als team wendbaar moeten zijn. Hoe leer je nieuwe gewoontes en competenties aan? Ons aanbod zorgt ervoor dat een groeimindset het nieuwe normaal wordt in je team en de perfecte voedingsbodem vormt om de komende jaren duurzaam inzetbaar te zijn.

Met werkbaarheidscheques kun je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van €10.000.

De prestaties worden enkel uitgevoerd door geregistreerde erkende dienstverleners van de kmo-portefeuille of door dienstverleners met een kwaliteitsregistratie van Werk en Sociale Economie. Better Minds at Work beschikt over beide kwaliteitslabels.

Aanvraag indienen!?

Wil je een aanvraag indienen voor deze steunmaatregel? Contacteer ons en Better Minds at Work zet je op weg om deze subsidie eenvoudig te verzilveren.

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23