Authentieke Intelligentie - Better Minds at Work Skip to main content

Groeitraject Authentieke Intelligentie

Authentieke Intelligentie

De opmars van artificiële intelligentie zorgt voor onzekerheid. Zullen die slimme computers en robots onze plaats in nemen? Artificiële intelligentie zal inderdaad een shift op de arbeidsmarkt teweegbrengen. Gelukkig is er manier om ons daarop voor te bereiden en er zelfs voordeel uit te halen.

In deze 2-daagse masterclass maak je een deep dive naar het potentieel van jou en je team in de digitale revolutie! Je wordt bewust van je uniek-menselijke competenties als mens, als team en als organisatie. Tegelijkertijd, zijn er ook eigenschappen van ons brein die het moeilijk maken om mee te evolueren naar de homo-digitalis. Gelukkig kunnen inzicht in de werking van je brein en kleine veranderingen in ons dagelijks (samen)leven dit verhelpen.

Grijp deze kans om na te denken over een plan van aanpak om je uniek-menselijke troeven te verankeren in het DNA van je organisatie, wil je je positie als koploper behouden in deze disruptieve wereld.

Deze 2-daagse masterclass bestaat uit 4 workshops van halve dagen. Boek deze tesamen om je team onder te dompelen in Authentieke Intelligentie of bespreek met ons de mogelijkheden om in te zetten op 1 van de 4 AI ingrediënten.

Contact

Traject

1. Kick-off Authentieke Intelligentie

We nemen de aftrap met een lezing Authentieke Intelligentie waar we alle medewerkers inspireren over authenticiteit en hen warm maken om de mens weer centraal te zetten.

2. Workshop Herprogrammeren: naar een nieuwe mindset!

In deze workshop kom je aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke modellen je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken te weten. Je wordt je bewust van die eigenschappen, waarden, talenten en passies die jou uniek maken en hoe je die kan inzetten in je team.

3. Workshop Nee is het nieuwe ja: Het belang van grenzen stellen

In deze workshop leer je stap voor stap waarop jij ‘ja” wil zeggen, maar waar je niet op ingaat en hoe je dat overbrengt naar anderen . Verwacht een diepgaande, motiverende workshop waarin je leert om bewust te kiezen voor meer autonomie, kracht en eigenaarschap, met betere resultaten tot gevolg.

4. Workshop Van een team naar een stam: Bouwen aan vertrouwen

In deze zeer ervaringsgerichte workshop stel je jezelf in vraag. In welke mate ben jij authentiek? In welke mate investeer jij in de relatie met jezelf, leid jij je collega’s naar een hechtere samenwerking en echtere verbondenheid. En vooral: wat kan je doen om dit te optimaliseren?

5. Workshop Ons creatief kapitaal: Verbeelding aan de macht

In deze workshop ga je op avontuur om de 5 cruciale stappen van een creatief proces te beleven. Laat de sluizen van je brein open, gooi alle kennis op een hoop en haal het beste eruit. Immers, vandaag is het niet meer Ik denk, dus ik ben, maar Ik verbeeld, dus ik ben.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23