Digital Skills - Better Minds at Work Skip to main content

Groeitraject Digital Skills

Digital Skills

Bereid je medewerkers voor op de digitale transformatie

De digitale transformatie is een feit en organisaties die hun medewerkers hierop voorbereiden, hebben een stapje voor. Een gigantische stap! Better Minds at Work begeleidt je organisatie graag om digital skills én soft skills aan te leren en zo het verschil te maken in een digitale wereld.

We maken voor je organisatie graag een traject op maat. Samen met ICT experte Saskia Van Uffelen creëren we voor elke medewerker een digiskills paspoort. Daarnaast stippelen we samen uit welke soft skills je extra wilt ontwikkelen in elke medewerker. 

Meer info over dit traject

Traject

Hoe digitaal zijn je medewerkers? En hoe wendbaar zijn ze om hun duurzame inzetbaarheid te verhogen? Tijdens een Digital Skills traject vissen we samen uit welke digitale  én welke soft skills hij/zij kan (verder) ontwikkelen. Kan men bijvoorbeeld vlot digitaal samenwerken, datagedreven beslissingen nemen en beschermt men zijn/haar gegevens voldoende? Ook soft skills zoals veerkracht, groei mindset, focus en empathie zijn cruciaal in een digitale wereld. We brengen in kaart hoe future ready je medewerkers zijn en stellen voor wat ze kunnen doen om hun groeipotentieel te maximaliseren. 

Op basis daarvan stellen we een pakket samen van digital skills en soft skills. Maak kennis met enkele soft skills die Better Minds bij diverse klanten versterkte, om zo als medewerker het verschil te maken in een steeds meer digitaal wordende wereld

Meer info over dit traject

Gebaseerd op het boek ‘Durven voor Morgen’ van Saskia Van Uffelen

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23