Leiders met lef - Better Minds at Work Skip to main content

Groeitraject Leiders met Lef

Leiders met Lef

Future-focused leadership

‘Leiders met lef’ is een intensief en diepgaand leiderschapstraject dat raakt. Centraal staat de rol van de leidinggevende in het stimuleren van veerkracht, bevlogenheid en betrokkenheid binnen je organisatie. En dat is in deze volatiele tijden een must.

Organisaties en werkvormen zijn immers permanent in verandering, flexibiliteit en employability zijn noodzakelijke voorwaarden. Dit vergt veel van mensen, wat regelmatig resulteert in stress en spanning op de werkvloer.

In deze veeleisende tijden zijn leidinggevenden nog meer dan vroeger een spilfiguur. Ze spelen een cruciale rol in het stimuleren van veerkracht, wendbaarheid en bevlogenheid. Dit is een hele uitdaging.

Leiders met Lef durven deze uitdaging aangaan. Leiderschap met lef gaat over vertrouwen geven, zichzelf in vraag stellen, durven experimenteren en  innoveren, continu werken aan verbondenheid tussen elkaar en met de organisatie. Leiders met lef zetten in op het ontwikkelen van een groei-mindset, wendbaarheid, leergierigheid, psychologische veiligheid, diversiteit en resultaatgericht samenwerken. Tijdens dit leiderschapstraject inspireren we jouw leiders voor continue innovatie, om zo echt future-proof te zijn.

We werken op drie paden van leiderschap :

 • Jijzelf : Versterken van je persoonlijk leiderschap
 • Jouw team : Inzichten en tools om veerkracht en bevlogenheid bij je medewerkers te stimuleren
 • Jouw organisatie : Impact leren krijgen binnen je organisatie

Dit programma is een persoonlijke ontdekkingstocht die je leert wat het kan opleveren als je meer lef ontwikkelt. Een investering die rendeert voor jezelf als leider, voor je team en voor je organisatie.

Traject

1. Intakegesprek

We bespreken met de opdrachtgever duidelijk de doelstellingen en maken een plan de campagne.

2. Tweedaagse: Persoonlijk Leiderschap

Deze 2-daagse zoomt in op de persoon van de deelnemer zelf. We geven inzichten en tools om je verder te ontwikkelen als leidinggevende om je stevig, stressvrij(er) en wendbaar in de professionele context te bewegen.

3. Individuele Coaching

Individueel coachingsgesprek tussen trainer en deelnemer. De persoonlijke leerdoelen die voortkomen uit de eerste tweedaagse vormen het uitgangspunt.

4. Tweedaagse: Leiding geven aan je team en organisatie

In deze 2-daagse leggen we het accent op hoe je leiding geeft met lef en hoe je verbinding maakt met je team en je organisatie. Je krijgt kennis en vaardigheden om binnen een cultuur van vertrouwen, samen met je team en organisatie sterke resultaten te bereiken.

5. 1-daagse interventie

Tijdens deze dag wisselen de deelnemers onder begeleiding cases uit, om zo de transfer naar de werkvloer te verhogen.

6. Opvolgmodules

In follow-up sessies gaan we de diepte in met de deelnemers en stellen we op maat van hun uitdagingen en resterende vragen sessies samen.

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23