Carolien Van Den Bosch - Better Minds at Work Skip to main content

Carolien Van Den Bosch

Carolien Van Den Bosch is professioneel spreker en coach bij Better Minds at Work. Haar holistische benadering van lichaam en geest zeteen mens compleet in beweging. Caroliens visie rond functioneel bewegen, het correct voeden van je lichaam en mentale veerkracht wordtgesterkt door evidence-based opleidingen die ze volgde in België en Nederland. Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als business bankier en consultant maakt haar bovendien de perfecte sparringpartner voor managers inzake de mentale uitdagingen rond hunbedrijfsvoering. Verwacht van Carolien lezingen die nog lang nazinderen en je medewerkers inspireren om aan de slag te gaan!

Mensen op de meest complete manier mogen bijstaan bij hun journey, beschouwt Carolien Van Den Bosch als een voorrecht. Luisteren, inspireren en motiveren. Hierbij laat ze zich leiden door een motto dat de rode draad vormt doorheen haar trajecten en ook ver daarbuiten. ‘Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

Lezingen

Time to Energize

Energie management op nummer één

Een gezonde geest in een energiek lichaam, dat is de rode draad doorheen deze keynote. Ontdek hoe beweging, slaap en voeding onlosmakelijk samenhangen met de werking van ons brein. En hoe we die samenhang kunnen optimaliseren en we voor onszelf op alle vlakken meer energie kunnen opwekken.

Zeker in tijden waar medewerkers onder druk staan, is het cruciaal om energie management voorrang te geven. Tijdens deze sessie inspireren we dan ook vanuit een holistische visie hoe energie te vernieuwen voor jezelf en voor je team. Verwacht inzichten die nog lange tijd energie door je brein en lichaam doen zinderen!

Mentale Veerkracht 

Versterk het mentaal kapitaal in je organisatie 

We leven in volatiele tijden en dat heeft een gigantische impact op hoe wij leven en werken. Uitgerekend in deze uitdagende tijden is het zaak om het hoofd boven water te houden en veerkrachtig te zijn.

Tijdens deze keynote speech delen we dan ook graag al onze inzichten over mentale veerkracht en hoe je wendbaar kan omgaan met de uitdagingen die ons worden opgelegd. Verwacht een eye opener die glashelder maakt dat investeren in je eigen brein leidt tot meer wendbaarheid, energie en geluk en minder stress en angst. Met de bestseller Mentaal Kapitaal als rode draad, leer je hoe je brein precies werkt en ontdek je praktische technieken om je energie en focus te versterken en om deze volatiele tijden met voldoende motivatie en groei mindset door te komen. In een 48-uur challenge pushen we je om een aantal tips en tricks meteen in de praktijk toe te passen. Een must-see om te gedijen in deze uitdagende tijden!

De Mentale Reset

Reset jezelf voor uitdagende tijden

2020 en 2021 waren een van de grootste veerkrachtexperimenten in ons leven. Wat als we deze crisis omarmen als een kans voor echte transformatie? Wat als we onze gewoontes opnieuw resetten, zodat we uitdagingen veerkrachtiger aan kunnen dan ooit tevoren? Wat als we dit momentum als een voorsprong nemen voor onszelf, onze teams en onze organisaties?

In deze keynote sessie inspireren we je met inzichten die je nodig hebt om naar een nieuw tijdperk te evolueren en telkens de nodige wendbaarheid aan de dag te leggen om mee te deinen op de uitdagende veranderingen. We laten je zien hoe hybride werken én leven je tegelijkertijd meer productiviteit, energie en innerlijke rust kunnen geven. We nemen de tijd om met je te reflecteren over hoe de huidige context de veerkracht en groei mindset van jezelf, je teams en je bedrijf versterkt. Bovendien delen we onze ideeën over wat je precies kunt doen om (zelf)leiderschap te bevorderen, verbinding binnen je team te versterken, te focussen op wat er echt toe doet én de juiste toekomstbestendige snaren te raken. Een must-see als je je wilt resetten voor disruptieve tijden.

Hoe anderen Carolien ervaren

Ik vond Carolien geweldig. Ze wist mijn aandacht een uur lang vast te houden! Ook de boodschap dat je meer aandacht aan het brein moet geven om dat gezond te houden kwam aan! Ik ga de tips zeker toepassen ( vandaag al gedaan) !

Monique WieringaHR Business Consultant at Thales

Het is duidelijk dat Carolien met heel veel kennis en passie praat en ze is er dan ook in geslaagd om al onze mensen mee te nemen in haar verhaal. Vooral de concrete tips werden erg gesmaakt. Zo zie ik sinds de sessie steeds vaker medewerkers focus-tijd inplannen, wordt er gesproken over de konijnen en olifanten en ook de onmogelijkheid om te multitasken kwam al aan bod. De sessie was voor mij dus erg geslaagd en heel professioneel gebracht. Echt knap werk!

Nele BruersInstore Experience Specialist, Dobit Solutions

Carolien was inspirerend, leerzaam, humoristisch, boeiend ... kortom de moeite waard om vol aandacht ruim een uur naar je te mogen en kunnen luisteren!

Karin RenkemaHR Manager Nutreco

Carolien heeft zoveel expertise, geen moment was het saai, veel flair, charme, humor, heb gebiologeerd naar je geluisterd, mijn aandacht geen moment ontsnapt, heel bijzonder!

Bertien Molenaar-Rhebergen

De sessie was zeer boeiend en energiek gebracht door Carolien, die zeer gepassioneerd is door haar vak. De werknemers hebben er veel van bijgeleerd en daar ben ik als HR heel blij mee!

Ann-Katrien HeijligenChief People & Culture Officer, AVIOBOOK

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23